Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cüneyt Çakır'ın kararı dünyayı salladı

Cüneyt Çakır'ın kararı dünyayı salladı

SPOR Haberleri

Cüneyt Çakır'ın K.İrlanda-Macaristan maçında, ev sahibi ekipten Baird'e gösterdiği kırmızı kart, UEFA'dan tam not aldı.

Cüneyt Çakır K.İrlanda ile Macaristan arasında oynanan Avrupa Şampiyonası grup eleme karşılaşmasında öyle bir karar verdi ki, UEFA hakem camiasını kendisine bir kere daha hayran bıraktırdı.


Önceki gün oynanan mücadelenin 80. dakikasında İrlanda'nın orta saha oyuncusu Chris Baird, rakibine topsuz alanda yaptığı sarı kartlık faule rağmen avantaj kuralını uygulayan Çakır oyunu devam ettirdi ve aynı dakika içerisinde bu oyunucunun rakibine arkadan yaptığı 2. sert müdahaleyi de kartlık pozisyon olarak değerlendirince üst üste iki sarı kart göstererek oyuncuyu kırmızı kartıyla saha dışına gönderdi. 
Cüneyt Çakır'ın kararı dünyayı salladı


''DERS NİTELİĞİNDE OLDU, TEBRİK EDERİM''
 
Her ne kadar İrlanda cephesi bu karar tepki gösterse de maçın gözlemcisi, 90 dakika sonrasında Çakır'a, ''Bu kararın bütün ilke federasyonlarında, hakem komitelerinde ders niteliğinde bir olay oldu, tebrik ederim'' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...