Arjen Robben tamam, sıra Pep'te

Arjen Robben tamam, sıra Pep'te

SPOR Haberleri

Yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Sarı-Lacivertli yönetim Arjen Robben konusunda önemli mesafe katetti.

Yaptığı transferlerle sadece Türkiye'de değil tüm dünyada ses getiren Fenerbahçe yeni sezonun planlamasına da başlamış durumda... 
Başkan Aziz Yıldırım'ın büyük uğraşlarına rağmen transfer edilemeyen Arjen Robben'i yeni sezonda kadrosuna katmak isteyen Sarı-Lacivertliler bu konuda önemli mesafe katetmiş durumda. Türkiye-Hollanda maçı için Konya'ya gelen Robben'in menajerleri bir araya gelen Fenerbahçe yönetiminin büyük oranda anlaşma sağladığı belirtiliyor. 
Yıllık 5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif eden Sarı- Lacivertliler'in prensipte evet cevabını aldığı gelen bilgiler arasında. Fakat transferin önünde hala önemli bir engel bulunuyor. O da Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola...
Bu transfer döreminde Robben'in Fenerbahçe'ye gidişini veto eden İspanyol hocanın tutumu çok önemli.
 
ALMANLAR'A GÖRE PEP'İN TUTUMU DEĞİŞTİ 
Bu transfer döneminde gösterdiği tutumla Hollandalı yıldızın çubuklu formayı giymesini engelleyen Guardiola'nın sezon sonunda ağzından çıkacak kelimeler transferin kaderini kesin olarak etkileyecek.
Alman basınında yer alan yorumlara göre, Robben'in sık sık yaşadığı sakatlıklar ve Douglas Costa'nın sergilediği süper performans nedeniyle İspanyol hocanın tutumu değişmiş durumda. Eğer Guardiola 'evet' derse, Robben de büyük ihtimalle F.Bahçe'ye gelecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...