Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dunga'nın gözü Fernandao'da!

Dunga'nın gözü Fernandao'da!

SPOR Haberleri

Ay-Yıldızlı ekibin hayalini kuran ve vatandaş olmak isteyen Fernandao'ya haber bizden değil ülkesinden geldi...

Fenerbahçe'nin sezon başında büyük umutlarla Bursaspor'dan transfer ettiği, performansıyla da göz dolduran Jose Fernandao, geçtiğimiz günlerde Türk milli takımında seve seve oynayabileceğini açıklamıştı. 
Bu açıklamadan sonra büyük bir sürpriz yaşandı. Fernandao'nun performansı ülkesine kadar ulaşınca Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Dunga'nın 2 yardımcısını Fenerbahçe'nin Kasımpaşa ile oynayacağı maça gönderme kararı aldığı bildirildi. Kasımpaşa maçında görücüye çıkacak olan Fernandao'nun başka maçlarda da takip edilmesi bekleniyor. Ciddi anlamda forvet sıkıntısı yaşayan Brezilya Milli Takımı için Fernandao'nun forvet hattı için alternatif olup olmayacağı Dunga'nın alacağı raporların ardından vereceği karardan sonra belli olacak. Brezilya Milli Takımı'na çağrılması durumunda gözler yeniden Fernandao'ya çevrilecek.
 
ÇAĞRILIRSA TEKLİFİ GERİ ÇEVİRMESİ BEKLENMİYOR
Çünkü Fernandao Türk Milli Takımı'nda oynamak istediği açıkça belirtmişti. Ancak Dunga'nın kendisini Brezilya Milli Takımı'na çağırması durumunda Fernandao'nun ülkesinden gelen bu teklifi büyük ihtimalle kabul edeceği ifade ediliyor. Güçlü fiziğini çok iyi kullanan Jose Fernandao klasik bir Brezilya forvetini andırmasa da etkili gol vuruşları, sırtı dönük oynayabilmesi, topu saklayabilmesi ve kafa hakimiyeti gibi özelliklerle dukkat çekiyor.
 
BÜYÜK TAKIMDA DA RÜŞTÜNÜ İSPATLADI 
Bursaspor formasıyla geçtiğimiz sezon gol kralı olan Jose Fernandao, Fenerbahçe'ye transfer olarak büyük takım tecrübesi de yaşadı. Takıma çok çabuk ayak uyduran ve 11'in bankosu olmayı başaran Fernandao, şimdi Brezilya Milli Takımı'ndan gelecek teklife hazırlanıyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...