İspanya 2. Ligi'nden Fenerbahçe'ye!

İspanya 2. Ligi'nden Fenerbahçe'ye!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, İspanya 2. Ligi'nde mücadele eden Qurense Adecco Oro'dan ayrılan Salva Arco ile anlaşmaya vardı.

İspanyol basını, 1.96 boyundaki Salva Arco'nun, Fenerbahçe'nin hazırlık maçlarında oynayacağını yazdı. Sarı-lacivertli kulübün, 31 yaşındaki oyun kurucunun transferi için öncelikli hakka sahip olacağı da belirtildi.   
İspanyol basınına konuşan Salva Arco, "Ülke dışında basketbol oynama hedefim vardı. Fakat bu kolay olmayacak. Fransa, Almanya, Türkiye gibi üst seviye ülkelerin ne birinci ne ikinci liglerinde oynayan bir İspanyol oyuncu yok. Sadece Almanya'da oynayan Oscar Alvarado var. O yüzden bu tercihi yaptım" ifadelerini kullandı.
İspanya 2. Ligi'nden Fenerbahçe'ye!

Daha önce Lleida ve Manresa formaları giyen İspanyol oyuncu, geçen yıl İspanya 2. Ligi'nde 9.4 sayı ortalama ile oynadı.
Fenerbahçe, 8 oyuncusunu EuroBasket'e gönderdiği için hazırlık maçlarında oynatmak için Vuk Radivojanovic'i de transfer etmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...