Atletico'dan G.Saray maçı öncesi sürpriz karar

Atletico'dan G.Saray maçı öncesi sürpriz karar

SPOR Haberleri

Atletico Madrid, Galatasaray maçı için İstanbul'a 2 gün önce gelecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk hafta maçında Galatasaray'a konuk olacak İspanyol ekibi Atletico Madrid, 15 Eylül Salı günü  yapılacak müsabakadan 2 gün önce İstanbul'a gelecek. 
Atletico Madrid Kulübü'nden alınan bilgiye göre, La Liga'da 12 Eylül  Cumartesi günü günü sahasında Barcelona'ya karşı oynayacak İspanyol ekibi,  Galatasaray maçına konsantre olmak, İstanbul'a daha iyi uyum sağlamak ve  dinlenmek için geliş programını 1 gün öne çekti. 
Müsabakadan 2 önce 13 Eylül Pazar günü öğle saatlerinde Madrid'de bir  antrenman yapacak olan Atletico Madrid, TSİ 19.00'da uçakla İstanbul'a hareket  edecek. İstanbul'a saat 23.00 gibi ulaşması beklenen konuk ekip, geceyi  dinlenerek geçirdikten sonra 14 Eylül Pazartesi günü maç öncesi basın toplantısını ve antrenmanını gerçekleştirecek. 
Atletico Madrid, 15 Eylül Salı günü oynanacak karşılaşmanın ardından  ise beklemeden Madrid'e dönecek.
Bu arada Atletico Madrid'de sakatlığı sona eren Filipe Luis takımla  birlikte antrenmanlara başlarken, Brezilyalı defans oyuncusunun Barcelona ve  Galatasaray maçlarında forma giymesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...