1 Aralık'ta! Sneijder Fenerbahçe'ye...

1 Aralık'ta! Sneijder Fenerbahçe'ye...

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Wesley Sneijder ile sözleşme yenileme konusu gün geçtikçe başka bir boyuta doğru ilerliyor...

Takımın en önemli kozu ve aynı zamanda taraftarın en büyük sevgilisi olan Wesley Sneijder'ın kontratı 31 Mayıs 2016'da sona eriyor...Başkan Dursun Özbek ve yönetiminin yeni sözleşme konusunda henüz somut bir adım atmadığı Sarı-Kırmızılı kulüp, yakın tarihte çok büyük bir şok yaşayabilir.Öyle ki FIFA kuralları gereği bir futbolcu sözleşmesinin bitmesinden 6 ay önce başka kulüplerle görüşmeye başlayabiliyor. Yani Wesley Sneijder, 1 Aralık'tan itibaren diğer kulüplerle irtibat kurabilir ve hatta anlaşması halinde yeni sezonlar için imza bile atabilir. Kevin Grosskreutz transferinde FIFA'ya eksik ve imzasız evrak gönderip transferi tamamlayamayan Sarı-Kırmızılı idari ekibin, Sneijder konusunda FIFA'nın bu talimatındaki ilginç detayı yönetim kuruluna sunması bekleniyor.


FENERBAHÇE'YE BİLE TRANSFER OLABİLİR!
Şu anda yeni sözleşme konusunda sessiz kalan Sneijder ve menajerinin de böyle bir
fırsatı kolladığı, bir süre daha G.Saray'dan teklif gelmemesi halinde aralık ayında başka kulüplerle görüşme kararı alacağı ileri sürüldü. Avrupa'dan istediği her kulüp ile görüşme hakkını elde edecek olan Sneijder, sadece TFF kuralı gereği Türkiye'deki takımlarla irtibat kuramaz. Sneijder, G.Saray'dan Türk kulüplerle görüşme yapabilmesi için yazılı izin alırsa, F.Bahçe'den teklif gelmesi halinde Sarı-Lacivertliler'e bile transfer olabilir.


CENK TOSUN VE LEWANDOWSKİ ÖRNEĞİ
Sneijder'ın sözleşmesinin bitimine 6 ay kala başka bir takıma imza atabilmesi, akıllara daha önce yaşanan örnekleri getiriyor. Gaziantep forması altında gösterdiği performansla dikkat çeken Cenk Tosun, 2013-14 sezonunun ocak ayında Beşiktaş ile anlaşmış ve haziran ayında Kartal olmuştu. Alman panzeri Borussia Dortmund da bu yolla golcüsü Lewandowski'yi rakibi Bayern Münih'e kaptırmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...