Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Binlerce sarı lacivert arma yeni sezona hazır

Binlerce sarı lacivert arma yeni sezona hazır

SPOR Haberleri

FenerSahada mobil uygulamasının yeni versiyonu çok farklı yeniliklerle yayına başladı.

1907 Fenerbahçe Derneği tarafından hazırlanan FenerSahada mobil uygulaması maç takvimini, yayın bilgilerini, puan tablosunu, güncel kadro detaylarını dakika dakika takip edip paylaşıyor ve dünyanın dört bir yanındaki Fenerbahçelilere ücretsiz sunmaya devam ediyor.


Fenerbahçe'nin birlik ve beraberliği bu sezon da FenerSahada'nın yeni versiyonuyla mobil dünyaya taşınıyor, taraftarların hayatını kolaylaştıracak birçok yeniliğe de yelken açıyor.FenerSahada ile futbol, basketbol ve voleybol maçlarının skor takibi canlı yapılabiliyor, 90+'lara uzanan heyecana dair bilgiler canlı olarak (oyuncu değişiklikleri, golcüler, sarı, kırmızı kartlar,…vb) paylaşıyor, anlık bildirimlerle futbol takımının maçlarına dair başlangıç, bitiş bilgileri, golleri canlı olarak bildiriliyor ve bilgi paylaşımlarında bulunuluyor. FenerSahada ayrıca istatistik bölümü ile Fenerbahçe'nin bugüne kadar futbol, basketbol, voleybol ve olimpiyatlarda elde ettiği tüm başarılara tek noktadan kolayca erişim imkanı sunuyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...