Cimbom'un yeni transferi Denayer iddialı konuştu: Formayı kaptırmam

Cimbom'un yeni transferi Denayer iddialı konuştu: Formayı kaptırmam

SPOR Haberleri

Denayer, “Rekabetten asla çekinmem. Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray'ı tercih ettim” dedi.

Galatasaray'ın Premier Lig ekiplerinden Manchester City'den kiraladığı Belçikalı genç savunma oyuncusu Jason Denayer, sarı-kırmızılı kulübü tercih etmesinde Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatının etkili olduğunu söyledi. Genç futbolcu, sarı-kırmızılı takımdaki forma rekabetine hazır olduğunu vurgulayarak, "Futbolda her zaman, her mevkide rekabet vardır. Bu rekabetin olması da oyuncuların iyiliğinedir çünkü daha fazla gelişmemizi sağlar. Ben bu rekabetten asla korkmuyorum. Takımımda bu rekabetin içinde olacağım" ifadelerini kullandı. Kendisine talip olan çok sayıda kulüp arasında Galatasaray'ı tercih etmesindeki sebeplerini söyleyen Denayer, “Şampiyonlar Ligi'nde oynuyoruz. Bu tercihimdeki en önemli sebep, Galatasaray'ın her zaman kupalara talip bir takım olması ve Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor olmasıydı. Ben bu yüzden Galatasaray'ı seçtim" ifadelerini kullandı.
Babam da destekledi
Babasının Marsilya'ya gitmesini istediği şeklinde haberler çıktığının söylenmesi üzerine genç futbolcu, "Bu yanlış bir bilgi. Böyle bir durum olmadı. Babamla sürekli görüşme halindeydim ve durumu birlikte değerlendirdik ama babam da buraya gelmemi destekledi" diye konuştu.  Takımı Manchester City'nin kendisini kiralamasına karşın, satın alma opsiyonunu Galatasaray'a vermediği hatırlatılan oyuncu, sarı-kırmızılı takımdaki hedefleri için, "Benim öncelikli olarak düşündüğüm tek şey, burada iyi bir sezon geçirmek. Eğer kötü bir sezon geçirirsem, teknik heyet zaten benimle yeniden sözleşme uzatmak istemez. Önceliğim başarılı bir sezonu geride bırakmak" şeklinde görüş belirtti. Fenerbahçe'nin Robin van Persie'yi kadrosuna kattığının aktarılması üzerine de Belçikalı oyuncu, "Van Persie çok kaliteli, yetenekli, tecrübeli bir oyuncu. Ona karşı oynamak bana önemli bir tecrübe katacaktır" diyerek sözlerini tamamladı.
Grupta şansımız yüksek
Denayer, Şampiyonlar Ligi grubunda bir üst tura çıkabileceklerine inandığını söyledi. Sarı-kırmızılı futbolcu, "Bence grupta çok ciddi bir şansımız var. Ama şunu söylemem gerekir ki, Benfica, Atletico Madrid ve Astana, üçü de gerçekten önemli, güçlü takımlar. Sahada elimizden gelenin en iyisini yapmamız lazım. Ben bu grupta şansımız olduğuna inanıyorum" sözlerini kullandı. Bu arada Denayer, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin önemini bildiğini de söyleyerek, “Çok büyük, dünyanın en önemli derbilerinden bir tanesi" değerlendirmesinde bulundu.





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...