Beşiktaş'ta iki sponsorluk anlaşması tamamlanmak üzere!

Beşiktaş'ta iki sponsorluk anlaşması tamamlanmak üzere!

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlı yönetim Kurban Bayramı'ndan itibaren mali, idari ve psikolojik olarak rahatlayacak. Koç Grubu ile catering anlaşması tamam...

Beşiktaş'ta camianın merakla beklediği ve stadın bitiş tarihinin netleşmesinde ana unsur haline gelen 'çatının kaldırılması işlemi, Kurban Bayramı'nın ardından tamamlanacak. Diğer taraftan Başkan Fikret Orman ve yönetimi Vodafone Arena'da yeni anlaşmalar ve gelirlerine bayram sonrası ulaşmayı hadefliyor. 
Beşiktaş'ta iki sponsorluk anlaşması tamamlanmak üzere! 
CATERİNG DİVAN'A VERİLDİ
Beşiktaş Vodafone Arena Stadı'nın catering işletmesi ihaleye çıktı. Koç Grubu (Divan) ile Doğuş Holding'in yarıştığı ihalede en iyi teklifi veren Koç grubu sonuca ulaştı. Stadın localar, kafeteryalar, VİP alanlarını ve yemek alanlarının her türlü işletmesini Divan yapacak. İmzaların bayramdan sonrasına bırakıldığı anlaşma 5 yıllık olacak ve toplam 3 milyon lira (Yıllık 600 bin) net kira alınacak. Stadın deniz tarafındaki restoran işletmesini isteyenler ise Divan'la görüşecek. 
 
SPOR TOTO'DAN 50 MİLYON TL
Bu arada Spor Toto Tribünü anlaşması da resmileşti. Beşiktaş'ın Yeni Açık tribünü olarak bilinen ve bittiğinde Çarşı için düşünülen ateşli taraftar tribününün adı Spor Toto Tribünü olacak. Stadın inşaatından sorumlu Asbaşkan Umut Güner'in gayretleriyle de ilerleyen ve 5 yıllık yapılan bu anlaşma gereği Beşiktaş'ın kasasına 50 milyon lira artı KDV girecek. Ancak Beşiktaş 2 ay önce bu anlaşma için 10 milyon lira avans çekmişti. Kurban bayramından sonra kalan parayı kasasına koyacak olan Beşiktaş ekonomik olarak da rahatlayacak. Başkan Fikret Orman diğer 2 tribün için Milangaz, Fıratpen ve uluslarası bir içecek firmasıyla görüşmelerini sürdürüyor.
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...