Galatasaray'dan sosyal medya çağrısına cevap!

Galatasaray'dan sosyal medya çağrısına cevap!

SPOR Haberleri

Grosskreutz transferinde yapılan hata sonrası Galatasaray taraftarları Twitter üzerinden, Başkan Özbek'i istifaya çağırdı.

Alman oyuncu Grosskreutz'in resmi işlemlerinde zamanlama hatasının yanı sıra eksik belge de veren Galatasaray yönetimi, bu transferde hayal kırıklığı yaşatmıştı. 
Zira FIFA, oyuncuyu onaylamadı. Bunun üzerine Sarı-Kırmızılı taraftarlar, faturayı yönetime kesti. Özellikle Twitter üzerinden yönetimi ağır bir dille eleştiren taraftarlar, Başkan Dursun Özbek'i istifaya davet eden kampanyalar düzenledi. Şimdiye kadar yönetim cephesinden bu duruma sessiz kalan Galatasaray'dan cevap geldi.
 
SNEİJDER ZAMANI GELİNCE 
Taraftarların sosyal medyadan tepki göstermelerinin kendisini ilgilendirmediğini kaydeden kulüp 2. Başkanı Cengiz Özyalçın, "Sayın Başkan Özbek ile salı günü yapılan yönetim kurulu toplantısında birlikteydik. Bir süre sonra özel işleri nedeniyle toplantıdan ayrıldı. 2. Başkan olarak toplantıyı ben yönettim. Her şey hazır ve nazır. İşimizi yapıyoruz. İstifa söz konusu değil. Yönetim olarak gündemimizde de yok" ifadelerini kullandı. Başkan Özbek ve yönetim kurulunun görevinin başında olduğunu kaydeden Özyalçın, "Ancak genel kurul bize "Siz görevinizi kötüye kullandınız biz seçime gideceğiz" dediği takdirde, bu kararı memnuniyetle yerine getiririz" ifadelerini kullandı. Sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı merak konusu olan Sneijder ilgli soruya da cevap veren Özyalçın, "Uzatılıp uzatılmayacağını zaman gelince görürsünüz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...