İngiltere İsviçre maçında skandal görüntü!

İngiltere İsviçre maçında skandal görüntü!

SPOR Haberleri

İsviçre ile İngiltere arasında önceki gece oynanan EURO 2016 eleme maçında sahada korsan bir reklam olduğu ortaya çıktı.

Londra'daki Wembley Stadı'nda geçtiğimiz haftalarda Challenge Cup isimli Rugby mücadelesinin finali yapılmıştı. Ladbrokes isimli firma bu turnuvanın sponsoruydu ve sahanın zeminine marka reklamı kazınmıştı.
Ancak turnuvanın sona ermesinin ardından bu reklam Wembley'in çimlerinden tam olarak çıkarılamadı. Maç boyunca firmanın logosunu zeminde görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. En çok şaşıran ve bu duruma tepki gösteren ise İngiltere Milli Takımı'nın sponsoru, Wililam Hill şirketi oldu.
İngiltere İsviçre maçında skandal görüntü!

Rakip durumdan memnun
Ladbrokes firması ise gecenin en çok izlenen programları arasında yer alan İngiltere-İsviçre maçında bedavadan reklamlarının yapılmasını sevinçle karşıladı. Firmanın twitter hesabından atılan mesajda, "Wembley zemini bu gece ayrı bir güzel görünüyor" ifadesi kullanıldı. İngiliz futbolcu Peter Crouch ise sosyal medya hesabından şaşkınlığını dile getiren isimler arasındaydı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...