Köksal Güney: '2010-2011'deki ortamı...'

/ Kaynak: AA
Köksal Güney: '2010-2011'deki ortamı...'

SPOR Haberleri  / AA

Köksal Güney, bordo-mavili takımın son yıllarda en başarılı olduğu 2010-2011 sezonundaki ortamı yakalayabileceğini söyledi.

Güney yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un ligin ilk 3  haftasında 2 galibiyet, 1 beraberlik alarak 7 puanla averajla ikinci sırada yer  aldığını ve 2010-2011 sezonundan sonraki en iyi lig başlangıcını yaptığını  belirtti. 
Güney, Kayserispor ve Galatasaray maçıyla 5 haftalık süreci  tamamlayacaklarını belirterek, "Bu maçlardan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. İlk  5 haftayı bu galibiyetlerle tamamlarsak gelecek adına çok önemli olacak" dedi.  
Kayserispor karşısında sahadan 3 puanla ayrılmalarının da Galatasaray  maçına olumlu motivasyon sağlayacağını anlatan Güney, "Bu 5 haftayı, çok önemli  rakiplerle oynayarak kapamış olacağız. En az puan kaybıyla geçersek takım  içindeki kenetlenme artar. Önümüzdeki haftalara daha motivasyonla gireriz.  2010-2011 sezonunda maç kazandıkça takımın kendine güveni artmış, daha motive  olmuştuk. bu kadro onun işaretini veriyor. Bu açıdan önümüzdeki iki karşılaşmayı  çok önemsiyoruz ve kazanmak istiyoruz" diye konuştu. 
Tüm camianın bütünlük içinde olması gerektiğini vurgulayan Güney,  "Eğer taraftarı, teknik heyeti, yönetimi, birlik beraberlik içinde olursak en son  şampiyon olduğumuz 2010-2011 sezonundaki ortam neden oluşmasın? O havayı  yakalayabiliriz. Herkes, spor kamuoyu bunda hemfikir. Bunun için de konuşmak  değil, çalışmak lazım. Taraftarımız, bütün spor camiamız bizden beklenti içinde.  Bunu herkes söylüyor ama çok dikkatli olmak ve çalışmamız lazım" ifadelerini  kullandı. 
 
"Konuşmak ile şampiyonluk olmaz"  
Güney, Trabzonspor'un büyük hedefleri olan bir takım olduğunu ifade  ederek, şöyle devam etti:  
"Şampiyonluk konuşmak ile değil, çalışmayla olacak şeydir. Her şey  sahada belli olur. Trabzonspor, büyük kulüptür, zaten her yıl şampiyonluğa oynar.  Trabzonspor, iddiasız olamaz zaten. Bundan sürekli bahsetmemek gerekir. Büyük  takımların icraat yapması lazım. Her maça yeniden başlıyormuş gibi çıkacağız. Bu  takım da önemli değişiklikler oldu, taraftarın da takıma inancı çok büyük. Tüm  spor kamuoyu da hemfikir. Herkes bunu söylüyor ama ciddiyeti elden bırakmadan  yolumuza devam etmeliyiz." 
 
"Her mevkide alternatif var"  
Güney, takıma Marko Marin ve Douglas gibi iki oyuncunun da katıldığını  kaydederek, "Her mevkide alternatifimiz var. Geniş bir kadromuz var ve bu kadro  beklentileri karşılayacak güçtedir" dedi.  
Lig yarışında geniş kadrolarının olmasının avantajlı olduğunu da  vurgulayan Güney, "Biz teknik heyetimize, kadromuza güveniyoruz. Taraftarımızla  hep beraber inşallah başarılı bir sezon geçireceğiz" diye konuştu. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...