İşte Gerrard'ın Liverpool'dan ayrılmasının nedeni

/ Kaynak: AA
İşte Gerrard'ın Liverpool'dan ayrılmasının nedeni

SPOR Haberleri  / AA

Liverpool'dan ayrılan ve ABD'nin LA Galaxy forma giyen Steven Gerrard, kendisine beklediği teklif yapılmadığı için böyle bir karar aldığını söyledi.

Henüz yayımlanmayan biyografi kitabıyla ilgili İngiliz basınında çıkan  haberlere göre, Gerrard'ın 25 yıl formasını giydiği Liverpool'a sezon sonunda  veda etmesinin arkasında kulübün tatmin edici bir teklifte bulunmaması yatıyor.  
Hala Liverpool'da forma giyebileceğini ancak yaşının ilerlemesi  nedeniyle her maçta sahaya çıkamayacağını belirten İngiliz futbolcu, "Steven  Gerard olmayı özlüyorum. Liverpool kaptanı olarak, insanların önünde yürümeyi ve  bu baskıyla iyi bir sonuç almayı özlüyorum. Geçen sezon yedekte olmaktan mutlu  olmadım. İlk 11'de olup olmamayı bilmemekten hoşlanmadım" diye konuştu. 
"Kırmızılar"ın Kuzey İrlandalı menajer Brendan Rodgers'a yardımcı  aradığına dikkati çeken 35 yaşındaki futbolcu, "Beni Liverpool'da tutacak neden,  Brendan Rodgers'a yardım etme şansı olacaktır. Gideceğimi açıkladıktan sonra bana  bunlar söylendi. Hem iyi bir takım oyuncusu, hem de yönetime yardımcı  olabilirdim" ifadelerini kullandı. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...