Erkan Zengin polemiği büyüyor

Erkan Zengin polemiği büyüyor

SPOR Haberleri

Trabzonsporlu Erkan Zengin, "Mbia, Nani ve Van Persie'den 10 kat iyi" dedi ortalık karıştı

Geçtiğimiz sezonun devre arasında transferiyle Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında gerilime neden olan Erkan Zengin bu kez açıklamalarıyla iki kulüp arasında yeni bir tartışmaya neden oldu. Erkan'ın verdiği bir röportajda, "Mbia; Nani ve Van Persie'den 10 kat daha iyi" sözleri Fenerbahçe cephesinin büyük tepkisine neden oldu. Sarı-lacivertliler dün resmi siteden açıklama yaptı: 


F.BAHÇE: BOŞ İŞLERLE UĞRAŞIP KOMİK OLMA
"İsveç Milli Takımı'na kadar yükselmiş profesyonel bir futbolcunun yaptığı bu tip açıklama, spor kariyerini geliştirirken profesyonel kariyerini aynı şekilde geliştirmediğini gözler önüne sermektedir. Tavsiyemiz, kıyaslama yaparken elma ile armudu toplayıp, boş işlerle kendini komik duruma düşürmemesidir. Önce Nani ve Persie'nin seviyesine gelmesi gerekmektedir." 


TRABZONSPOR: ÇÖP BİDONU YORUMLARI VAR
Trabzonspor cephesi, jet hızıyla F.Bahçe'ye yanıt verdi: "Fenerbahçe'nin Erkan'a cevap vermesi oyuncumuzun ne kadar değerli olduğunun delilidir. Kaldı ki Erkan F.Bahçeli oyuncuları rencide edecek bir cümle kurmamış, aksine takım arkadaşını onore etmiştir. F.Bahçe'nin transferleri bizi ilgilendirmez. Avrupa'da ligimiz için 'Çöp bidonu' haberleri yapılıyor. F.Bahçe Erkan'a değil Avrupa'ya cevap versin." 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...