Aziz Yıldırım: '3 yıldızdan 2'sini mutlaka bitir!'

Aziz Yıldırım: '3 yıldızdan 2'sini mutlaka bitir!'

SPOR Haberleri

Başkan Yıldırım, İbrahimovic, Robben ve Yaya Toure için Terraneo'ya tam yetki verdi.

Yaptığı transferlerle tarihinin en güçlü kadrolarından birini kuran Fenerbahçe, yıldızlara doymuyor. 
Önümüzdeki sezon daha güçlü bir kadroya sahip olmayan Başkan Aziz Yıldırım, Sportif Direktör Terraneo ile yaptığı görüşmede 3 dünya yıldısından ikisine önümüzdeki sezon Sarı-Lacivertli formayı giydirmesini istedi. Bu isimlerin PSG'de forma giye Zlatan İbrahimovic, Bayern Münihli Arjen Robben ve Chelsea'nin ön liberosu Yaya Toure olduğu bildirildi. Sportif direktör Terraneo'nun bu 3 futbolcunun menajerleriyle iletişim halinde olduğu, bu şekilde yıldız isimlerle ilişkileri sıcak tutmaya çalıştığı ifade ediliyor. Fenerbahçe'nin yüksek gelir düzeyi bu tranfserleri yapmaya elverişli olduğu, Terraneo'nun Avrupa futbol piyasasındaki bilinirliğinin transferlerin mümkün olan en ucuz maliyetlerle yapılmasında en büyük koz olduğu belirtiliyor.
 
TRANSFERLER İÇİN ŞİMDİDEN ALTYAPI HAZIRLANDI
Başkan Yıldırım, geçtiğimiz günlerde bir tv kanalında yaptığı açıklamada İbrahimovic'in menajerinin "Eğer Türkiye'ye gelirsek bu takım Fenerbehçe olur" dediğini, bunun dışında Robben'e de teklif yaptığını ancak Hollandalı futbolcunun Bayern Münih'te kalmayı tercih ettiğini ifade etmişti. Fenerbahçe'nin Yaya Toure için de nabız yoklamaya başladığı özellikle Başkan Aziz Yıldırım'ın bu futbolcuyu Fenerbahçe'de görmeyi çok arzuladığı iddia edildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...