Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Torunoğulları, 'Robben Türkiye'ye gelmez!'

Torunoğulları, 'Robben Türkiye'ye gelmez!'

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Dış İlişkilerden Sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, Bayern Münih'in Hollandalı yıldızı Arjen Robben için çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aslen Hollanda'da yaşayan ve 31 yaşındaki oyuncunun babası Hans Robben'le iyi arkadaş olan deneyimli yönetici, “Kendisiyle belli aralıklarda görüşmelerimiz oldu. Son konuşmamızda anladım ki Robben, Türkiye'ye gelmeyecek. Para konusunda zaten doygunluğa ulaşmış. Bu düzeydeki oyuncuları parayla da iknâ edemezsiniz. Üst düzeyde futbolu bırakmak istiyor. Başka kulüplerin girişimleri için yorum yapmam. Ancak fikrimi söylüyorum. Robben gelmez. Babasıyla da görüşmelerim oluyor” dedi.
 
“Hocamızla bir görüşme yapacağız”
Bilindiği gibi Fenerbahçe, sezon başında Robben'i kadrosuna katmak istemişti. Sarı-Lacivertliler'in başkanı Aziz Yıldırım gelişmeyi doğrulamış, kulübünün bırakmadığını ifade etmişti. Kanarya'nın gelecek sezon için oyuncuyu kadrosuna katmayı planladığı iddia ediliyor. 
Siyah-Beyazlılar da 1.5 seneden beri oyuncuyu Türkiye'ye getirmek için çaba sarf ediyordu. Torunoğulları, Beşiktaş'ın transfer çalışmalarıyla ilgili olaraksa, “Şu anda gündemimiz transfer değil. Maçlarımıza bakıyoruz. Hocamızla bir görüşmemiz olacak. Devre arası için ihtiyacı olursa, talep ederse çalışma yaparız. Bunun dışında transfer adına şu anda söyleyebileceğimiz bir şey yok” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...