Fenerbahçe'ye Faslı gol makinesi

Fenerbahçe'ye Faslı gol makinesi

SPOR Haberleri

Hollanda'nın De Telegraaf gazetesi, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın da peşinde olduğu Faslı kanat oyuncusu için F.Bahçe'nin Heracles'e teklif yaptığını yazdı.

F.Bahçe'nin alternatifli geniş bir kadrosu olmasına rağmen sol kanatta oyuncu sıkıntısı bulunuyor. Pereira, gerçek mevkisi olmadığı halde Diego'yu bu bölgede oynatıyor. Zaman zaman Alper, oyun içinde de Nani, değişerek bu bölgedeki açığı kapatmaya çalışıyor. 
 
4 MAÇTA 5 GOL ATTI, 1 ASİST YAPTI  
Hollanda'dan gelen bir haber ise sarı-lacivertliler bu mevki için yaptığı çalışmalarını adeta gün yüzüne çıkarır nitelikte. Ülkenin ciddi yayın organlarından De Telegraaf gazetesi, Fenerbahçe'nin, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın da transfer gündeminde olduğu belirtilen Oussama Tannane için kulübü Heracles'e teklif yaptığını yazdı. Bu sezon gösterdiği performansla Hollanda Milli Takımı'na seçilme aşamasına gelen 21 yaşındaki oyuncunun ayrıca Fas Milli Takımı'ndan da teklif aldığı belirtildi. Bu sezon 4 maçta 5 gol ve 1 asistle oynayan Tanane için Fenerbahçe'nin teklif yaptığı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...