Pereira, "Ozan Tufan'da hata yapmışım"

Pereira, "Ozan Tufan'da hata yapmışım"

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertlilerin hocası, futbol zekasının çok üst düzeyde olduğunu ifade ettiği Ozan için, "Böyle bir yeteneği kenarda oturtma lüksümüz yok" dedi.

F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ozan Tufan'ın transferine hep mesafeli yaklaşmıştı. En azından çıkan haberler bu yöndeydi. Hatta Portekizli hocanın, "Elimde onun gibi çok futbolcu var, transferi gereksiz" diyerek Ozan'ın transferini veto ettiği konuşuluyordu. Ancak 20 yaşındaki milli futbolcunun Fenerbahçe'ye transferinden sonra Pereira'nın fikirlerinde çok büyük değişiklikler oldu. Özellikle milli maçlarda gösterdiği performans, Pereira'yı tam bir Ozan hayranı yaptı. Tecrübeli hoca, idmanlarda üst düzey bir performansla çalışan genç yeteneği alkışlayarak daha da yüreklendiriyor. 
 
ÇOK ÖZEL YETENEKLERİ VAR 
Sarı-lacivertli hocanın kurmaylarıyla yaptığı değerlendirmede, "Ozan beni gerçekten de çok şaşırtan bir futbolcu. Çok özel yetenekleri olan bir yıldız. 20 yaşındaki bir futbolcu için fazlasıyla soğukkanlı. Ona takımda mutlaka yer bulacağız. Böyle bir yeteneği kenarda oturtma lüksümüz yok" dediği belirtildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...