Duran toplar Quaresma'nın!

Duran toplar Quaresma'nın!

SPOR Haberleri

Şenol Güneş, korner, serbest vuruş gibi duran toplarda Ricarda Quaresma'ya özel görev verdi.

Beşiktaş; yarın oynayacağı Başakşehir maçı için hazırlıklarını sürdürürken kritik maçta teknik direktör Şenol Güneş, en çok Ricardo Quaresma'ya güveniyor. Kırmızı kart cezalısı olduğu için G.Antep maçında forma giyemeyen Portekizli, Başakşehir önünde formasına kavuşacak. 
Milli maçta kornerden asist yapan yıldız oyuncuya özel görev veren Güneş, öğrencisine 2 kritik görev verdi. Başakşehir'in ağır savunmasına karşı kanat akınlarından yerden orta yapmasını istediği Portekizli'nin ayrıca oyun akışına göre çizgide kalmayıp sık sık içeri girmesini de şart koştu.
 
ÖLÜ TOPLARIN REİS'İ OL 
Güneş, Oğuzhan'ın forma giyememesi halinde frikik atışlarını da Quaresma'nın kullanması için emir verdi. Duran toplardan bu sezon çok gol atmak isteyen Kara Kartal, Rholdolfo ve Atiba'yı korner ve serbest vuruşlarda uzun adam olarak Ersan ile birlikte kale önünde kullanırken bu oyuncular Gomez'i yedekleyecek. Güneş, boy avantajını lehine çevirmek için Quaresma'nın ortalarına güveniyor. Bu nedenle Başakşehir maçında anahtar oyuncu Quaresma olacak. 
 
Ozzie zor gibi 
MİLLİ maçtan döndükten sonra sakatlanan Oğuzhan Özyakup için risk alınmak istenmiyor. Yoğun şekilde tedavisine başlanan milli yıldız için sağlık kurulu deneme idmanı yaptırdı. Oğuzhan ayağındaki ağrılar nedeniyle kendini fazla zorlamazken Şenol Güneş, sakatlığın daha da büyümemesi için öğrencisini dinlendirebilir. Ozzie oynamazsa Necip ve Serdar Kurtuluş şans bulabilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...