Eski takımlarına karşı kozlarını paylaşacaklar

/ Kaynak: AA
Eski takımlarına karşı kozlarını paylaşacaklar

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ile Trabzonspor arasında 14 Eylül Pazartesi günü yapılacak.

Kayserispor'un kadrosunda, geride kalan sezonlarda Trabzonspor'un  başarısı için mücadele eden teknik direktör Tolunay Kafkas ile futbolcular Barış  Özbek, Mustafa Akbaş, Zeki Yavru, Turgut Doğan Şahin ve Hakan Arıkan yer alıyor.  
2014-2015 sezonu kadrosunda, daha önce Trabzonspor forması giyen Barış  Özbek ve Turgut Doğan Şahin'i bulunduran Kayserispor, 2015-2016 sezonunda da Zeki  Yavru ve Mustafa Akbaş'ı kiraladı. Kaleci Hakan Arıkan da Trabzonspor'daki  kiralık sözleşmesini tamamlayarak Kayserispor'a döndü. 
 
Trabzonspor cephesi  
Trabzonspor'da ise uzun bir dönem Kayserispor'da genel menajerlik  görevi yapan Süleyman Hurma'nın yanı sıra daha önce sarı-kırmızılı takımın  başarısı için çalışan teknik direktör Şota Arveladze, futbolcular Sefa Yılmaz,  Salih Dursun, Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ bulunuyor.  
Geride kalan sezonki kadrosunda, kariyerlerinde Kayserispor forması  giyen Salih Dursun ve Sefa Yılmaz'ı bulunduran bordo-mavili ekip, Süleyman  Hurma'yı göreve getirmesinin ardından futbolcular Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ'ı  da transfer etti.  
Bordo-mavililer, bir dönem Kayserispor'da teknik direktörlük yapan,  aynı zamanda eski futbolcusu Şota Arveladze'yi de takımın başına getirdi. 
 
 "Dostlarımızı tekrar şehrimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız"  
Kayserispor Kulübü Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, AA muhabirine  yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile dostluk ve centilmenliğin ön planda olduğu  bir maç yapmayı temenni ettiklerini söyledi.  
İki takımda da çok sayıda futbolcunun eski kulübüne karşı mücadele  vereceğini aktaran Ortaköylüoğlu, "Çok önemli ve güçlü bir rakibe karşı  oynayacağız. Trabzonspor camiasında geçmiş yıllarda kulübümüze emek vermiş  dostlarımız var. Dostlarımızı tekrar şehrimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız.  Umarım güzel bir maç olur" diye konuştu. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...