Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yasin'den flaş istek!

Yasin'den flaş istek!

SPOR Haberleri

Sezon başında yıllık ücretinde iyileştirme isteyen oyuncunun menajeri, salı günü yönetimle yeniden görüşecek. Yasin, yıllık 1 milyon euro alıyor.

Galatasaray'da geçen sezon sergilediği performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Yasin Öztekin, yönetimden yıllık ücretinde iyileştirmeye gidilmesi yönündeki talebini yineleyecek. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, sezon başında da yönetimden bu yönde bir talepte bulunmuştu. Ne var ki Sarı-Kırmızılı idareciler, bu isteğe sıcak bakmamıştı. Yasin, şu anda Galatasaray'dan yıllık 1 milyon euro alıyor.
 
Sözleşmesi 2018'de bitiyor 
Oyuncunun menajerinin, 15 Eylül Salı günü Atletico Madrid ile yapılacak Şampiyonlar Ligi maçı öncesi yönetime bu talebi tekrar sunacağı öğrenildi. İdarecilerin nasıl cevap vereceği merak konusu. Yasin'in sözleşmesi 2018'de bitiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...