Trabzon'da Okay Yokuşlu belirsizliği

/ Kaynak: AA
Trabzon'da Okay Yokuşlu belirsizliği

SPOR Haberleri  / AA

Trabzonspor'da sakatlığı süren Okay Yokuşlu'nun Kayserispor maçında forma giyip giymeyeceğinin antrenmanlardaki durumuna göre belli olacağı kaydedildi.

Ümit Milli Futbol Takımı'nın 21 Yaş Altı 2017 Avrupa Şampiyonası Eleme  grubunda Hollanda ile oynadığı maçta sakatlanarak oyundan çıkan Okay Yokuşlu'nun  durumunun iyiye gittiği ancak Kayserispor maçında forma giyip giymeyeceğinin  netleşmediği bildirildi. 
Sağ baldırında şişlik olan Okay'ın tedaviyle ağrılarının azaldığı  belirtildi. Genç oyuncunun bu akşam takımla antrenmanlara başlayacağı ve yarınki  antrenmandan sonra kendini iyi hissetmesi halinde kadroya dahil edileceği  öğrenildi. 
Trabzonspor, Kayseri'ye yarın gidecek  
Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında 14 Eylül Pazartesi günü  deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak Trabzonspor, yarın Kayseri'ye gidecek.  
Karşılaşmanın hazırlıklarını yarın sabah basına kapalı yapacağı  antrenmanla tamamlayacak bordo-mavililer, saat 13.30'da THY'ye ait özel uçakla  Kayseri'ye hareket edecek.  
Karadeniz ekibinde, Bosingwa ve Bourceanu'nun uzun süreli sakatlıkları  bulunuyor. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...