Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Filenin Sultanları inanıyor

Filenin Sultanları inanıyor

SPOR Haberleri

Kadınlar Voleybol Avrupa Ligi final rövanş maçında yarın İzmir'de deplasmanda 3-0 mağlup olduğu Macaristan ile karşılaşacak Türkiye galibiyete inanıyor.

Milli Takım antrenörü İsmail Yengil ilk maçta iyi oynamalarına rağmen salondan yenik ayrıldıklarını söyledi. Macaristan'ın saha ve seyirci avantajını iyi değerlendirdiğini ifade eden Yengil, "İzmirli voleybolseverlerin desteği ile mutlu sona ulaşacağız. Macaristan'daki mücadeleyi tamamen unuttuk. Hepimiz zafere odaklandık. Daha önce Macaristan'ı net skorlarla yenmiştik, yine kazanacağız" dedi.
 
Takım Kaptanı Meryem Boz da takım olarak galibiyete inandıklarını söyledi. Genç voleybolcu, "Macaristan deplasmanında ummadığımız bir mağlubiyet aldık. İzmir'deki rövanşta gülen taraf biz olacağız. Çok zorlu bir rakibe karşı mücadele edeceğimizin bilincindeyiz" şeklinde konuştu. Macaristan Antrenörü Jan De Brant ve Kaptan Rita Lilion da mücadeleye iyi bir şekilde hazırlandıklarını ve Türkiye ile başa baş bir oyun oynayacaklarını söyledi. Türkiye-Macaristan karşılaşması yarın saat 18.00'de İzmir Atatürk Voleybol Kompleksi'nde oynanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...