Podolski'den maç sonu açıklama

Podolski'den maç sonu açıklama

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Podolski Mersin beraberliğinin ardından açıklamalarda bulundu

Galatasaray'ın Alman futbolcusu Lukas Podolski, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında 1-1 berabere tamamladıkları Mersin İdmanyurdu maçının ikinci yarısında iyi oynamalarına rağmen 3 puana ulaşamadıklarını söyledi.
Türk Telekom Arena'da oynanan maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Podolski, "İlk yarıda iyi bir takım görüntüsü veremedik. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık ama ikinci yarı çok koştuk, çok denedik. Bir türlü almamız gereken 3 puana ulaşamadık. Neyi yanlış yaptığımızı düşünmeli ve hatalarımızı düzelterek ileri bakmalıyız" diye konuştu.
Kendi sahalarında kaybettikleri puanlara vurgu yapan Podolski, "Bugün sahamızda 2 puan kaybettik. Daha önce de 3 puan bırakmıştık. Sahamızdaki maçlarda daha dikkatli olmamız ve kazanmamız gerekiyor. Ayrıca tüm takımlar şampiyona karşı istekli ve yüzde 100 performansıyla oynuyor. Biz de bundan sonraki süreçte daha dikkatli olmalıyız. Özellikle kendi seyircimizin önündeki karşılaşmalarda bir daha bu hataları yapmamamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 15 Eylül Salı günü yapacakları Atletico Madrid maçını değerlendiren Alman futbolcu, "UEFA Şampiyonlar Ligi bambaşka bir kulvar. Bu maçla Atletico Madrid müsabakasını karşılaştıramayız ama temelimizi ikinci yarıda oynadığımız futbolun üzerine kurabiliriz. Umarım Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçta 3 puan alacağız ama zor bir maç olacak" şeklinde görüş belirtti.
Lukas Podolski, Almanya Milli Takımı'ndan arkadaşı Kevin Grosskreutz'un transferinin eksik imza nedeniyle gerçekleşememesinin sorulması üzerine, "Bu benim konum değil. Bunu hocamıza veya idarecilerimize sorabilirsiniz" şeklinde konuştu.
Podolski, sosyal medya hesaplarında şehitlerle ilgili yaptığı paylaşımı gelen tepkiler üzerine değiştirmesiyle ilgili ise şunları kaydetti:
"Hayatını kaybeden bir askerin hikayesini duydum ve bu beni çok etkiledi. Şöyle bir durum var ki; hayatını kaybeden her insan beni üzüyor. Bununla ilgili üzüntümü paylaşmak istedim. Benim amacım sadece üzüntümü dile getirmekti ama bana yanlış bir mesaj iletildi. Ben de onu paylaştım. Dolayısıyla bunu düzeltmem gerekiyordu ve bunu yaptım."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...