Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bayern Münih 90'da kazandı

Bayern Münih 90'da kazandı

SPOR Haberleri

Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) 4. hafta maçında Bayern Münih, sahasında Augsburg'u 2-1 yendi.

Allianz Arena'da oynanan karşılaşmada, Augsburg ilk yarıyı Alexander Esswein'in attığı golle 1-0 geriye önde bitirdi. İkinci yarıda üstün bir oyun sergileyen Bayern Münih, 77. dakikada Robert Lewandwoski ve 90. dakikada Thomas Müller ile bulduğu iki golle karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Augsburg'da maça yedek soyunan Halil Altıntop 70. dakikada Esswein'in yerine oyuna girdi.
Haftaya lider olarak giren Borussia Dortmund, deplasmanda Hannover 96'yı 4-2 yenerek bu sezon dördüncü maçından da galibiyetle ayrıldı. Sarı-siyahlı ekibin golleri Aubameyang (2), Mkhitaryan ve topu kendi kalesine gönderen Filipe attı.Hannover'in gollerini ise Sobiech kaydetti. Hannover ekibinde Mevlüt Erdinç 79. dakikada oyuna girerken, Borussia Dortmund'da İlkay Gündoğan 90 dakika forma giydi. Ligin yeni takımı Ingolstadt, sahasında ligin güçlü ekiplerinden Wolfsburg ile 0-0 berabere kalırken, günün en gollü maçında Eintracht Frankfurt evinde Köln'ü 6-2 yendi. Eintracht Frankfurt'un gollerini Maier (3) , Castaignos (2) ve Seferovic atarken, Köln'ün golleri Heintz ve Modeste'den geldi.
Ligde Borussia Dortmund 12 puan ve averajla liderliğini sürdürürken, aynı puana sahip Bayern Münih ikinci sırada yer alıyor.
Bu arada ligdeki birçok kulüp Almanya'ya gelen sığınmacıları stada davet ederek karşılaşmaları izleme imkanı verdi.
Bundesliga'da bugün oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:
Bayern Münih-Augsburg: 2-1
Hannover 96-Borussia Dortmund: 2-4
Hertha Berlin-Stuttgart: 2-1
İngolstadt-Wolfsburg: 0-0
Eintracht Frankfurt-FC Köln: 6-2
Bundesliga'da yarın Hoffenheim-Werder Bremen ve Schalke 04-Mainz 05 karşılaşmaları oynananack.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...