Galatasaray'da Selçuk isyanı! 'Çocuk ne yapsın...'

Galatasaray'da Selçuk isyanı! 'Çocuk ne yapsın...'

SPOR Haberleri

Nasuhi Sezgin, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Mersin İdmanyurdu maçının hakemi Mete Kalkavan'ı eleştirdi.

Türk Telekom Arena'da oynanan maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sezgin, karşılaşmanın gergin geçtiğini belirterek, "Gerginlik biraz da hakemden kaynaklanıyor. İlk devre rakip takım kalecisi vakit geçirdi ama sadece 1 dakika uzatıldı. İkinci devre çok pozisyon bulduk. Gol de atabilirdik ama hak ettiğimiz fauller verilmedi. Bir penaltımız verilmedi. İki puanı bu şekilde kaybettik" diye konuştu.
Sarı-kırmızılı takımın ikinci devre iyi oynadığını aktaran Nasuhi Sezgin, "İkinci devre birçok pozisyonumuz var ama olmadı. Futbolda bunlar yaşanıyor. Bütün bunların üstesinden geleceğimize eminim. Teknik heyetimize ve oyuncularımıza güveniyoruz. Yönetim olarak arkasındayız" ifadelerini kullandı. 
Sezgin, Selçuk İnan'ın kırmızı kart gördüğü pozisyonu "enteresan" olarak nitelendirerek, "Selçuk, kurtulmaya çalışıyor ama neredeyse 1 dakika tutuluyor. Hakem düdük çalmıyor, bekliyor. Çocuk ne yapsın, bu olaya çok sinirlendi. Olacak iş değil. Hakemlerimizin bu konulara dikkat etmesi gerekiyor" şeklinde görüş belirtti. 
Ligde alınan kötü sonuçların 15 Eylül Salı günü UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yapılacak Atletico Madrid maçına yansımayacağını savunan sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı, "Oyuncularımız çok kaliteli. Atletico Madrid maçının üstesinden geleceğimize inanıyorum. Orada doğru dürüst hakemler olacaktır. Bu yolda devam edeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın" değerlendirmesinde bulundu.
 
SNEIJDER VE FENERBAHÇE İDDİASINA CEVAP! 
Nasuhi Sezgin, Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncuları Wesley Sneijder'e transfer teklifinde bulunduğu iddiasının sorulması üzerine, "O takımla ilgili konuşmak istemiyorum" yanıtını verdi. 
Sezgin, Sneijder'in sözleşmesinin uzatılması için görüşmelerin sürdüğünü aktararak, "Görüşmeler devam ediyor. Arkadaşlarımız belki şu anda imzalamışlardır. Bilemiyorum" açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...