Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şenol Güneş menajerleri istemiyor!

Şenol Güneş menajerleri istemiyor!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in en fazla üzerinde durduğu konu "menajerler"in Ümraniye'den uzak kalması.

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in en fazla üzerinde durduğu konu "menajerler"in Ümraniye'den uzak kalması. Bu yüzden tek bir menajerin birden fazla oyuncusunun takımında yer almasını kesinlikle istemiyor. Başkan Fikret Orman'la yaptığı sohbette Real Madrid'in bile menajerlerden çok çektiğini anlattı. 
Jose Mourinho'nun bile Jorge Mendes'in tesislerde dolanması yüzünden ikili arasında büyük kavgaların çıktığından  bahsetti. Mendes'in oyuncuların kafasını karıştırıp, Mourinho'ya kimi oynatıp oynatmayacağı yönünde talimatlar verdiğini de aktardı. Kendisinin böyle bir durumla kesinlikle karşılaşmak istemediğini bu yüzden tesislere herhangi bir menajerin gelmemesini istedi.
 
Orman dış etkenlere karşı Güneş'i koruyor! 
Şenol Güneş deneyimli ve eski milli takım teknik direktörü olmasına rağmen kariyerinde ilk kez İstanbul'u tecrübe ediyor. Bunu da çok iyi bilen Başkan Fikret Orman, İstanbul'un medyası, bağlantıları, camia ilişkileri gibi saha içi veya Ümraniye ile ilgili olmayan oyunun bir sürü harici unsuru için hocaya kol kanat germiş durumda. Güneş'in bir dediğini iki etmeyip, Ümraniye'den hem yöneticileri çekti hem de Güneş istemediği için sportif direktör de atamadı. Güneş'in sportif direktör konusunda söylediği, "bir sorunumuz olursa oturup konuşuruz. Koca adamlarız" sözlerinin de çok etkili olduğu bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...