Namağlup Akhisar yola devam ediyor

/ Kaynak: AA
Namağlup Akhisar yola devam ediyor

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'la golsüz berabere kalan Akhisar Belediyespor, namağlup unvanını sürdürdü.

Gaziantepspor karşısında 57. dakikada Douglao'nun atılmasıyla 10 kişi  kalan Ege temsilcisi, rakibinin Muhammet Demir'le penaltı vuruşundan  faydalanamadığı müsabakadan 1 puanla ayrıldı. 
Akhisar Belediyespor'un rakipleri bu sezon 2. kez penaltı atışını gole  çeviremedi. 3. haftada Trabzonsporlu N'Doye'nin kullandığı penaltı atışında top  kaleci Lukac'tan dönmüş, bu oyuncunun tekrar vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta  gitmişti.  
Ege temsilcisinde ikinci sezonunu geçiren savunma oyuncusu Douglao,  Türkiye'de ilk kez kırmızı kartla cezalandırıldı. Brezilyalı futbolcu son kez 30  Kasım 2013'te Katar Spor'da iken takımını eksik bırakmıştı.  
Akhisar Belediyespor'da sonradan oyuna giren ve müsabakanın son  bölümünde yerini Halil Çolak'a bırakan Mervan Çelik, bu sezon ilk kez forma  giydi.  
Gaziantepspor maçına kadar her müsabakada en az 1 gol kaydeden Akhisar  Belediyespor, rakibi karşısında fileleri havalandıramadı. Ligde 4 maçta 1  galibiyet ve 3 beraberlikle 6 puanı bulunan ve yoluna namağlup devam eden Ege  temsilcisi, 18 Eylül Cuma günü Medipol Başakşehir'e konuk olacak. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...