Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eto'o dikkatleri üzerine çekti

Eto'o dikkatleri üzerine çekti

SPOR Haberleri

34 yaşındaki Samuel Eto'o 4 haftada attığı 5 golle dikkatleri çekti

Real Madrid, Barcelona, Inter, Chelsea... Avrupa'nın en büyük liglerinde, en büyük kupaları kaldıran, adını futbol tarihine kazıyan Samuel Eto'o, 34 yaşında Türkiye'ye adım attığında birçok otorite onun artık üst düzey bir futbol oynayamayacağı kanısındaydı. Eto'o'nun deposunda hala benzin olduğunu göstermesi için çok uğraşması gerekmedi. Süper Lig gibi gol ortalaması yüksek olmayan, 20 üzeri golle kral olunabilen ligde 4 maçta birbirinden güzel 5 gol atıp herkesi kendine hayran bıraktırmayı bildi. 2014'ün ilk yarısında Chelsea ile yakaladığı çıkışın ardından Everton ve Sampdoria'da aradığını bulamayan Eto'o, bu sebeple büyük takımların radarının dışında kaldı ancak Antalyaspor'un ne kadar doğru bir iş yaptığını gösterdi. Son olarak 2012 yılında Anzhi'de 4 maçta 5 gol ortalaması tutturabilen Kamerunlu, 2.5 yıl sonra Türkiye'de küllerinden doğdu. Gol sorunu yaşayan birçok kulüp bu üstün performansın ardından Eto'o'yu kaçırdığına pişman olmuşa benziyor.
İKİNCİ BAHARINI YAŞIYOR
Son olarak 2010-11 sezonunda Inter forması ile 20 gol barajını geçen Samuel Eto'o, Antalyaspor'la ikinci baharını yaşıyor. Antalyaspor'la şimdiden 5 gole ulaşan yıldız forvet, son dönemdeki performanslarını geride bırakmaya ciddi şekilde aday... Son olarak Anzhi ile 2012-13 sezonunda 10 gol barajına ulaşabilen Eto'o, Antalya ile Süper Lig'in gol krallığı için iddialı olduğunu şimdiden gösterdi. (Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...