Gökhan Gönül 8 sezondur tapuladığı yerini Şener'e kaptırdı

Gökhan Gönül 8 sezondur tapuladığı yerini Şener'e kaptırdı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'ye transfer olduğu 2007'den bu yana sağ bekin değişmez ismi olan Gökhan'ın Şener'den formayı alması pek mümkün görünmüyor

M.EMİN ULUÇ - Dile kolay bu yıl hariç tam 8 sezondur sağ bekin değişmez ismiydi Gökhan Gönül. 2007'de henüz 22 yaşındayken 2. Lig takımı Oftaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olduğunda kafalarda soru işaretlerine neden olan Gökhan öyle bir performans sergiledi ki, sadece sarı-lacivertlilerin değil, Milli Takımı'nda değişmezi oldu. Hiçbir hocanın vazgeçemediği Gökhan Gönül konusunda bugüne kadar en büyük sıkıntı alternatifi olmamasıydı. Yıldız oyuncu çıtayı o kadar yüksek tutuyordu ki, onun yokluğunda kim forma giyerse giysin sırıtıyordu. Gökhan'ın olmadığı maçlarda Fenerbahçe sadece savunmada değil, hücumda da büyük sıkıntı yaşıyordu. Yetenekleriyle hocaların vazgeçilmezi olan Gönül, sık sık sakatlıklara aldırış etmeden, sağlığını riske ederek forma giymesiyle sarı-lacivertli tribünlerin gönlünde de özel bir yer edinmişti.

Pereira'nın gözdesi Şener

Ancak her güzel şey gibi bu maceranın da sonu geldi gibi görünüyor. Zira Gökhan Gönül'e alternatif olsun diye transfer edilen Şener Özbayraklı sağ bekin tapusunu ele geçirdi bile. Tabii ki, sadece Fenerbahçe'de değil Milli Takım'da da durum böyle. Sakatlığı nedeniyle sezon başından beri forma giyemeyen Gökhan Gönül takımla çalışmalara başlayıp formasına kavuşmanın hayalini kurarken Vitor Pereira cephesinden gelen haberler bunun pek de kolay olmayacağını ortaya çıkardı. Şener'in performansından son derece memnun olan Pereira'nın Gökhan'ın eski maç kasetlerini izleyerek iki futbolcu arasında kıyaslama yaptığı öğrenilirken, tercihini Şener'den yana kullanacağı belirtildi. Gökhan'ın savunmada çok açık verdiğini gözlemleyen Portekizli, savunması daha güçlü olan Şener'in isabetli orta konusunda da daha iyi olduğunu düşünüyor. Bu şartlarda Gökhan ancak Şener'e yedek olacak görünüyor.

ŞENER YORULUNCA OYNAYACAK

Bugüne kadar yeri garanti tek adam olarak görünen Gökhan'ın Şener'den formasını almasının kolay olmayacağı, Vitor Pereira'nın ancak yeni gözdesini dinlendirmek istediğinde Gönül'e şans tanıyacağı belirtiliyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...