Massimo Moratti Melo'ya hayran kaldı

Massimo Moratti Melo'ya hayran kaldı

SPOR Haberleri

Inter eski başkanı Massimo Moratti Felipe Melo'ya hayran kaldı, teknik direktör Roberto Mancini'yi tebrik etti.

Galatasaray'dan ayrılarak İtalyan devi Inter'in yolunu tutan Felipe Melo, ilk maçındaki performansıyla büyük beğeni topladı. Mario Balotelli ile girdiği tartışma çok konuşulsa da, mavi-siyahlıların ezeli rakibini 1-0 yendiği mücadelede 90 dakika forma giyen oyuncunun futbolu Çizme de an az bu pozisyon kadar çok konuşuldu. 
Brezilyalı futbolcunun Juventus forması giydiği dönemde Inter Başkanı olan ve 18 yıl yürüttüğü bu görevi iki yıl önce bırakan Massimo Moratti, Melo'nun performansının kendisini çok şaşırttığını söyledi. Moratti, "Felipe Melo'nun ortaya koyduğu futbol beni çok şaşırttı. Takımı için çok faydalı işler yaptı. Transferi konusunda ısrar eden Roberto Mancini'yi tebrik etmek gerekir" dedi.
 
Melo: Eleştiriler beni ilgilendirmiyor
Öte yandan Melo da Balotelli ile yaşadıkları ve kendisine bu konuda yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. Deneyimli futbolcu, "Balotelli büyük bir oyuncu. Fark yaratan ve maçın kaderini belirleyebilecek bir isim. Durdurmak için sert mücadele etmek gerekir. Biz de sahada bunu yapmaya çalıştık. Eleştiriler beni ilgilendirmiyor" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...