O pankartın yeni adresi Amerika

O pankartın yeni adresi Amerika

SPOR Haberleri

Stamford Bridge'in değişmez pankartı 'Drogba Legend', Kanada ekibi Montreal Impact'in stadında dalgalanmaya başladı.

Chelsea ile yollarını ayırdıktan sonra Kanada ekibi Montreal Impact'in yolunu tutan Didier Drogba'yı, kendisiyle özdeşleşen pankartı da takip etti. Dokuz yıl boyunca formasını giydiği İngiliz ekibinde Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu da dahil olmak üzere bir çok kupa kazanan Fildişi Sahilli golcünün Stamford Bridge'deki pankartı artık Amerika'da dalgalanacak. 
Uzun yıllardır Stamford Bridge'de asılı bulunan 'Drogba Legend' pankartı, Montreal'in 20 bin kişilik stadı Saputo'nun doğu tribünlerine asıldı. Montreal Impact takımı taraftarlarının, Chelsealileri ikna etmesiyle İngiltere'den Amerika'ya giden pankarta çok iyi bakacakları sözünü veren taraftarlar bir süre sonra tekrar İngiltere'ye göndereceklerini söyledi.  
Drogba Legend pankartı, futbolcu Çin'e ve Türkiye'ye gitse de yerinde durmaya devam etmiş, oyuncunun Galatasaray formasıyla Chelsea'ye karşı oynadığı maçta bile Stamford Bridge'de dalgalanmıştı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...