Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kayserispor'un sahası 486 gün sonra "düştü"

/ Kaynak: AA
Kayserispor'un sahası 486 gün sonra "düştü"

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor karşısında 87. dakikada yediği golle 1-0 mağlup olan Kayserispor, 486 gün sonra ilk yenilgisini aldı.

Sarı-kırmızılı ekip, 16 Mayıs 2014'te 2014-2015 sezonunun son  haftasında Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olduğu maçın ardından 486 gün sonra  Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'ndan ilk kez yenilgiyle ayrıldı.  
Kayseri temsilcisi bu süre zarfında Büyükşehir Belediyesi Kadir Has  Stadı'nda Spor Toto Süper Lig, PTT 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı  24 karşılaşmada 16 galibiyet, 8 beraberlik elde etti.  
Kayserispor, bu sezon sahasındaki ikinci maçta Trabzonspor karşısında  87. dakikada Cardozo'nun golüne engel olamayarak, karşılaşmadan mağlup ayrıldı.  Sarı-kırmızılı takım, bu sezon ilk yenilgisini alırken, sahasındaki uzun süren  yenilmeme serisi de noktalanmış oldu.  
Ligin 5. haftasında Gaziantepspor deplasmanına gidecek olan Kayseri  temsilcisi, 6. haftada konuk edeceği Medipol Başakşehir karşısına yeni bir  yenilmeme serisi başlatmak için çıkacak. 
 
"Sahamızda yeni bir yenilmezlik serisi başlatacağız" 
Kulüp başkan vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, sahalarında  uzun bir aranın  ardından maç kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.  
Trabzonspor karşısında iyi oynadıklarını ancak bunu skora  yansıtamadıklarını ifade eden Ortaköylüoğlu, şöyle devam etti:  
"Sahamızda taraftarımızın önünde oynadığımız karşılaşmadan galibiyetle  ayrılmayı isterdik, maalesef başaramadık. Maçın ilk yarısında ortada bir oyun  vardı, ikinci yarı ise sahanın hakimi olan ve pozisyonları bulan taraf  Kayserispor'du. Ancak maalesef mücadelemizin karşılığını skor olarak alamadık ve  hak etmediğimiz bir mağlubiyetle sahadan ayrıldık. Ortaya koymuş oldukları  mücadeleden dolayı teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyoruz. İyi bir  yolda olduğumuza inanıyoruz."  
Bu mağlubiyetle sahalarında uzun süren yenilmezlik serisinin sona  erdiğini aktaran Ortaköylüoğlu, "Sahamızda uzun bir aranın ardından ilk  yenilgimizi aldık. Sahamızda yeni bir yenilmezlik serisi başlatacağız.  Taraftarımız bizim için büyük güç. Taraftarımızın desteğiyle Büyükşehir  Belediyesi Kadir Has Stadı'nı yeniden rakipleri için çok zor bir deplasman haline  getireceğiz. Buna yürekten inanıyoruz" diye konuştu. 
Ortaköylüoğlu, Trabzonspor karşısında taraftarın takıma verdiği  destekten son derece memnun olduklarını belirterek, bu desteğin sezon boyunca  artarak sürmesini istedi. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...