Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Salih Uçan Barcelona kadrosunda

Salih Uçan Barcelona kadrosunda

SPOR Haberleri

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk maçında Barcelona'yı ağırlayacak olan Roma'nın teknik direktörü Garcia, takım kadrosunda Salih Uçan'a da yer verdi.

Rudi Garcia ve orta saha oyuncusu Daniele De Rossi, yarın TSİ 21.45'te Olimpiyat Stadı'nda yapılacak müsabaka öncesi kulübün Trigoria kasabasındaki tesislerinde bir basın toplantısı düzenledi. 


Barcelona karşısında tevazu ve hırsla oynayacaklarını belirten Garcia, Turu atlamak istiyoruz ve önümüzde 6 maç var. Bunun için her şeyimizi ortaya koyacağız dedi. 


Takımının kapasitesine güvendiğini dile getiren Fransız teknik adam, Oyuncularım hem zihinsel hem de taktik olarak bu mücadeleye hazır. Hedefimiz iyi bir sonuç elde etmek. Barcelona büyük bir takım, İspanya'nın şampiyonu ve ligdeki ilk üç maçı kazandı. Onları herkes iyi tanıyor ve daha fazla söze gerek yok diye konuştu. 


Bir gazetecinin, Messi'yi nasıl durduracaksınız sorusu üzerine Garcia, Messi karşıtı özel bir planımız yok, bu işler kolektif çözülür diyerek, yıldız oyuncuyu kafese almak için özellikle belirli isimleri görevlendirmek yerine, tüm takımın bundan sorumlu olacağını belirtti. 


Zorlanacağımızı biliyorum, ama bu oyun boyunca sadece savunma yapacağız anlamına gelmiyor diyen Garcia, Barcelona'yı zorlamak için topu iyi çevirmelerinin gerektiğini de ekledi. 


Geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nin ilk maçında, kendi evinde Bayern Münih'e 7 - 1 yenildikleri hatırlatılan De Rossi ise, Bayern ve Barcelona'nın değerleri aynı diyerek, zor bir maça çıkacaklarının bilincinde olduklarını vurguladı. 


Barcelona'nın çok özel bir takım olduğunu belirten De Rossi, Barcelona, hem oyun hem de Messi gibi en iyi futbolcuya sahip olması açısından herkesten daha güçlü. Söz konusu olan Messi, Neymar ya da Iniesta'yı durdurmak değil, kolektif hareket edip, takım olarak birbirimize destek olmak diye konuştu. 


De Rossi, İspanyol ekibi karşısında elde edecekleri sonucun, lige etkisi olmayacağını da söyledi. 


SOĞUK ALGINLIĞI GEÇİREN SALİH AYRI ANTRENMANA ÇIKTI


Öte yandan, dev karşılaşma öncesi AS Roma'nın son hazırlıklarını yaptığı sabahki antrenmanının ilk 15 dakikası basın mensuplarına açıldı. 


Soğuk algınlığı geçirdiği ve takım arkadaşlarına bunu bulaştırmaması için dünkü antrenmanda ayrı çalışan Roma'daki temsilcimiz Salih Uçan, bugünkü antrenmana da yalnız başladı. Ancak Salih daha sonra sahaya gelen takım arkadaşlarıyla birlikte çalışmaya devam etti. 


Bu arada, Uçan'ın sağ işaret parmağının sarılı olduğu görüldü. Genç oyuncunun, Ümit Milli Takım kampında bir futbolcuyla çarpıştığı sırada parmağının incindiği öğrenildi. 


Uçan, açıklanan 20 kişilik maç kadrosunda yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...