Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Juventus, Manchester'i fethetti

Juventus, Manchester'i fethetti

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında D Grubu'nda İki dünya devi karşı karşıya geldi.

Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Manchester City, geçtiğimiz yılın finalistini konuk etti. İki ekipte maça kontrollü başlarken ilk gol Pogba ile İtalyan devi Juventus'tan geldi ancak ofsayt kararı ile gol geçersiz sayıldı. İlk yarıda bu pozisyon dışında sadece Manchester City'nin 1 şutu kaleyi buldu ve ilk 45 dakika golsüz sona erdi.
Ev sahibi İngiliz devi Manchester City ikinci yarıya başladı. Juventus savunmasının deneyimli oyuncusu Giorgio Chiellini'nin 57. dakikada kendi ağlarına gönderdiği topla m. City öne geçti. Juventus'un cevabı gecikmedi. İtalyan devi Pogba'nın pasında Alman golcüsü Mandzukic ile deplasmanda eşitliği sağladı. Juventus, Ada'da öne geçti. Manchester City savunmasının çaresiz kaldığı pozisyonda Morata attığı golle takımını öne geçirdi. Morata'nın golüyle Juventus en zorlu deplasmanında 3 puan çıkarmayı başardı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...