Hamzaoğlu'ndan tepkilere cevap

Hamzaoğlu'ndan tepkilere cevap

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Atletico Madrid karşısında alınan 2-0'lık yenilginin ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Hamzaoğlu'nun açıklamaları; "Bir gerçek var ki, Atletico Madrid takımı iyi bir takım. Oturmuş bir sistemleri, istikrarı var. Oyuncularım ilk yarıda istediğimiz gibi oynayamadı. Emre'nin de maça fazla istekli başlaması nedeniyle, yaptığı hataları telafi edemedi. Erken değişiklik yapmak zorunda kaldık. Anladık ki toparlayamayacak kendisini. İkinci yarıda çeviremedik, skoru vermiştik. Yeni başladık daha, ikinci yarıda gücümüz olduğunu gördük. Eksiklerimiz de olduğunu kabul etmek lazım"
TRİBÜNDEKİ TEPKİLERE NET CEVAP!
"İkinci yarıdaki oyundan memnunum. Bir gol bulsak havayı değiştirebilirdik. Olmadı, sağlık olsun. Daha 5 tane maçımız var. Biz bu işi yapacağız. Bir tarafta istikrarın getirdiği sonuçlar var, bir tarafta istikrarsızlığın getirdiği sonuçlar var. Bir şeyleri feda etmeyi göze alamazsanız, ondan sonra bir şeyleri kazanamazsınız. Bu kulüpler bazı seneleri hazırlıkla geçirmiş kulüpler. Bu hazırlıktan sonra başarıları yakalatabiliyorlar. Biz istiyoruz ki, ilk maçta kazanalım, her maçı kazanalım. Biz bir şampiyon oluruz, sonra ne olacağımız belli olmaz. Ben kendim için de bunu söylemiyorum. İstikrarı yakalamamız lazım"
 "YASİN ÖNEMLİ BİR SİLAHIMIZ" 
 "Yasin önemli bir silahımız bizim. Onu ikinci yarıda hızlı hücumlarda kullanırız diye düşünmüştük. Daha erken yapmak zorunda kaldık"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...