Galatasaray'ın 'Sağ bek' skandalı!

Galatasaray'ın 'Sağ bek' skandalı!

SPOR Haberleri

Denayer dün ilk kez forma giydi. Maça stoperde başlayıp sağ bekte bitirdi. Gerçek maç sonu ortaya çıktı! Devre arası Hamzaoğlu sormuş: Sağ bek oynar mısın?

G.Saray'ın M. City'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Jason Denayer, Atletico Madrid karşısında ilk kez boy gösterdi. Hakan Balta'yı ön liberoya atan Hamza Hamzaoğlu, Belçikalı stopere Semih Kaya'nın yanında şans verdi.
 
20 yaşındaki oyuncu karşılaşmaya stoperde başlayıp ikinci yarı Sabri'nin yerine sağ bekte oynadı. Maç sonu röportajında Denayer "Devre arasında 'Sağ bekte oynar mısın?' diye sordular. Ben de 'Evet' dedim. Ama asıl sevdiğim yer stoper" ifadelerini kullandı. Denayer'in bu sözleri sarı-kırmızılı taraftarları kızdırdı. "Koca Galatasaray böyle mi yönetiliyor?" tepkileri yükseldi. Denayer stoper mevkisi için 'kısa' kaldı. 2. golde Godin üzerinden Griezmann'a indirdi. Sağ bekte ise kademeleri ve bindirmeleri ile dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...