Van Persie 'Ben o golleri nasıl atamadım!'

Van Persie 'Ben o golleri nasıl atamadım!'

SPOR Haberleri

Kasımpaşa maçında kaçan goller için Robin Van Persie'nin içi yanıyor.

Kendisine çok kızan RvP, "İstediklerimi yapamadım. Bulduğum pozisyonları atabilirdim. Fakat atamadım. Çok moralim bozuldu"dedi. Vitor Pereira, moralini bozmaması gerektiğini söyledi:
 
'SENİ RİSKE EDEMEYİZ' 
F.BAHÇE'NİN Hollandalı yıldızı Robin van Persie, Kasımpaşa maçında kaçırdığı goller yüzünden kendisine çok kızgın. Maçtan sonra takım arkadaşları RvP'nin yanına gitti, Uçan Hollandalı ile yakından ilgilendi. Van Persie, galibiyet için arkadaşlarını tebrik ederken, Pereira'ya kendisine olan kızgınlığını dile getirdi. Yaşadığı üzüntüyü anlatan Van Persie'yi teselli eden Portekizli teknik adam sorunu çözecek formülü de verdi. Pereira, sakatlanmasını istemediği Hollandalı'ya kendisini fazla zorlamaması gerektiğini söylerken, zaman zaman Kasımpaşa maçındaki gibi oyundan alarak dinlendireceğini de vurguladı. 
 
İşte Van Persie ile Vitor Pereira arasında geçen diyaloğun detayları:
 
BU POZİSYONLARI GOL YAPMALIYDIM
Van Persie, Kasımpaşa maçını değerlendirirken, Portekizli teknik adama, “İstediklerimi yapamadım. Bulduğum pozisyonları atabilirdim. Fakat atamadım. Çok moralim bozuldu. Benim bir an önce toparlanmam gerekiyor ve bu pozisyonları gol yapmam gerekiyor”  diye dert yandı. Pereira da Hollandalı yıldızı önce “Takma kafana, bir dahaki maçta atarsın” diye teselli edip, sonra da “Tabii ki bunun için zamana ihtiyaç var. Biz de seni riske edemeyiz. Çok fazla zorlamanı istemiyoruz. Bir sakatlık seni çok geriye atar. Bazen aralıklarla seni böyle dinlendireceğiz” karşılığını verdi.
 
ARALIKLARLA OYNATMAYACAĞIM SENİ 
Hocasını dikkatli bir şekilde dinleyen RvP, kendisine olan kızgınlığını bir türlü üzerinden atamıyordu. İçini yakan öfkesini Vitor Pereira'ya tekrar aktardı. Portekizli teknik adam da bunun üzerine Robin van Persie'ye şunları söyledi: “Bunlar normal. Uzun yolculukların yapıldığı milli maç sonrası yaşanan konsantrasyon kaybı bütün futbolcular için bu tür maçları zorlaştırır. Deplasmanda sert oynayan, sert savunması olan takımlar karşısında zorlanmak normaldir. Biz de sana yardımcı olacağız. Seni dinlendireceğiz. Aralıklarla oynatmayacağız, oyundan alacağız.” 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...