Yıldırım'dan dev operasyon!

Yıldırım'dan dev operasyon!

SPOR Haberleri

Transferde artık çok büyük düşünen ve dünya yıldızlarıyla flört etmeye başlayan Fenerbahçe'nin son hedefi gündeme bomba gibi düşecek...

Zlatan Ibrahimovic ve Arjen Robben gibi isimleri transfer edebilecek güce sahip olduklarını her fırsatta dile getiren Başkan Aziz Yıldırım'ın Mesut Özil için düğmeye bastığı belirtiliyor. Yıldırım'ın uzun süredir büyük bir hayranlıkla izlediği Türk yıldızın transferi konusunda için geçtiğimiz günlerde sportif direktör Giuliano Terraneo ile görüşme yaptığı öğrenildi. 
Yıldırım'ın bu görüşmede, transfer konusunda ne kadar istekli olduğunu anlattığı, Terraneo'nun ise, "Başkanım bu transferi biterecek ekonomik gücümüz var. Eğer siz gerekli yetkileri verirseniz girişimlere hemen başlayabiliriz" ifadesini kullandığı öğrenildi. Aziz Yıldırım'ın Mesut Özil'in bonservisi için 20 milyon euroluk bir bütçe ayıracağı da ifade ediliyor.
Premıer Lig'de Arsenal formasını giyen tecrübeli yıldız, diğer gurbetçi futbolcuların aksine Türkiye ile çok sıcak ilişkiler içinde. 
Geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda Fenerbahçe'ye sempati duyduğunu itiraf eden Mesut Özil'in sarı-lacivertli gelecek bir resmi teklife olumlu yaklaşacağı belirtiliyor.
Daha önce Real Madrid, Werder Bremen ve Schalke'de görev yapan Mesut, Almanya formasıyla 2014 Dünya Kupası'nda zafere ulaşmıştı.
Mesut Özil, Arsenal formasıyla sezona oldukça iyi bir başlangıç yaptı. 4 maçta 2 asist yapan Türk yıldız, teknik direktör Wenger'in de övgüsünü aldı. Mesut'un Arsenal'le 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...