Trabzonspor'da bayram havası yaşanıyor

/ Kaynak: İHA
Trabzonspor'da bayram havası yaşanıyor

SPOR Haberleri  / İHA

Spor Toto Süper Lig'de 4. haftayı 1 beraberlik ve 3 galibiyet alarak geçiren Trabzonspor'da bayram havası yaşanıyor.

Spor Toto Süper Lig'de ilk 4. haftayı Bursaspor, Beşiktaş ve Kayserispor galibiyetleriyle geçiren Trabzonspor, sahasında ise Akhisar Belediyespor ile berabere kalmıştı. Karadeniz ekibi ligde 10 puana ulaşırken, 2010-2011'de de ilk 4 haftada 10 puana ulaşmıştı. Ezeli rakibi Fenerbahçe ile zirveyi paylaşan bordo-mavililerde gözler 19 Eylül Cumartesi günü oynayacağı Galatasaray maçına çevrildi.
 
ŞOTA VE EKİBİ GALATASARAY'I YAKIN MARKAJA ALDI 
Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze ve ekibi Galatasaray'ı yakın markaja aldı. Sarı-kırmızılı takımın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'e 2-0 yenildiği karşılaşmayı izleyen Gürcü teknik adam, önemli notlar aldı. Rakibin eksi ve artı yönlerini hafta içinde oyuncularıyla paylaşacak olan Shota Arveladze rakibin diğer kasetlerini de izleyecek.
Zirve yolunda bordo-mavililerin önemli rakiplerinden biri olan Galatasaray'ı evinde oynayacağı maçta yenmek isteyen Gürcü teknik adam, saha ve seyirci avantajını iyi kullanmak istiyor. Ligin başında yakalanan olumlu havanının bozulmasını istemeyen genç teknik adam, sarı-kırmızılı takım ile oynanacak olan maça camianın güvenini kazanması adına da büyük bir önem veriyor.
 
DOUGLAS'A GEÇER NOT 
Trabzonspor'un, Rusya'nın Dinamo Moskova takımından transfer ettiği 27 yaşındaki savunma oyuncusu Douglas Franco'nun, Kayserispor maçında gösterdiği performans teknik heyetten tam not aldı. Mustafa Yumlu'yla iyi bir ikili olan Douglas, rakibin hücumcularına da geçit vermedi. Başarılı oyuncu hem geride hem de hücum organizasyonlarında katkı sağlayarak, hocasının gözüne girdi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...