Beşiktaş'ın Skenderbeu kadrosu belli oldu

/ Kaynak: AA
Beşiktaş'ın Skenderbeu kadrosu belli oldu

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda yarın Arnavutluk'un Skenderbeu takımıyla deplasmanda yapacağı maçın kadrosu belli oldu.

Siyah-beyazlı ekipte, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi 3. turunda  Belçika'nın Club Brugge ekibiyle oynanan ve 3-1 kaybedilen rövanş maçında kırmızı  kart gören Olcay Şahan, cezası nedeniyle Arnavutluk temsilcisi karşısında forma  giyemeyecek. 
"Kara Kartallar"da sakatlığının tedavisine devam edilen Oğuzhan  Özyakup da Skenderbeu karşılaşmasında takımındaki yerini alamayacak. Beşiktaş'ta  uzun süreli sakatlıkları bulunan Veli Kavlak ve Tolgay Arslan ile Brezilyalı  futbolcu Ramon Motta, UEFA'ya verilen 21 kişilik listede yer almamıştı 
Öğleden sonra Arnavutluk'a gidecek ve karşılaşmanın hazırlığını bu  akşam gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak siyah-beyazlı ekipte teknik  direktör Şenol Güneş, 18 kişilik kadroda şu oyunculara yer verdi:  
Tolga Zengin, Günay Güvenç, İsmail Köybaşı, Serdar Kurtuluş, Dusko  Tosic, Atiba Hutchinson, Mustafa Pektemek, Jose Sosa, Kerim Frei, Alexander  Milosevic, Cenk Tosun, Necip Uysal, Ersan Adem Gülüm, Andreas Beck, Gökhan Töre,  Ricardo Quaresma, Mario Gomez, Luiz Rhodolfo. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...