Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

1461 Trabzon, yeniden çıkışa geçmek istiyor

/ Kaynak: AA
1461 Trabzon, yeniden çıkışa geçmek istiyor

SPOR Haberleri  / AA

1461 Trabzon'un asbaşkanı Nihat Demir, önceliklerinin Karşıyaka maçını kazanarak, yeniden çıkışa geçmek olduğunu belirtti.

Demir, yaptığı açıklamada, Adana Demirspor karşılaşmasında aldıkları  mağlubiyeti unutarak, toparlanacaklarını söyledi.  
Adana Demirspor maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını kaydeden  Nihat Demir, "İlk yarıda iyi mücadele ettik. Rakibimize çok fazla gol pozisyonu  vermedik ancak skoru 2-1'e getirince, beraberliğe yüklendiğimiz sırada kalemizde  son dakikalarda üçüncü golü gördük ve direncimiz kırıldı" dedi.  
Bu maçtan çıkartacakları dersler olduğunu aktaran Demir, Adana  Demirspor karşısında oynadıkları oyunun karşılığının mağlubiyet olmadığını  vurguladı.  
Demir, ligin 5. haftasında deplasmanda İzmir temsilcisi Karşıyaka'ya  konuk olacaklarını da anımsatarak, "1461 Trabzon olarak önceliğimiz bu ligin  takımı olmak ve önümüzdeki Karşıyaka maçını kazanarak, yeniden çıkışa geçmek. Bu  maçı kazanarak daha sonraki Samsun maçına da moralli çıkmak istiyoruz.  Futbolcularımız ve teknik heyetimiz bunun üstesinden gelecek kapasiteye sahiptir"  ifadelerini kullandı. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...