Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş transferi resmen açıkladı

Beşiktaş transferi resmen açıkladı

SPOR Haberleri

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, Hırvat oyuncu Leon Radosevic ile opsiyonlu olarak 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Erkek Basketbol Takımı, geçen sezon Alba Berlin'de forma giyen 25 yaşındaki Hırvat basketbolcu Leon Radosevic'i renklerine kattı.
 
Resmi siteden yapılan açıklama şöyle;
 
Erkek Basketbol Takımımız, Lamont Hamilton'un sakatlığı sonrasında Hırvat basketbolcu Leon Radosevic ile 1 yıllık opsiyonlu sözleşme imzaladı.
 
1990 Hırvatistan doğumlu 208 cm boyundaki power-forvet Leon Radosevic, son olarak 2014-15 sezonunda Alba Berlin takımının formasını giydi.
 
Başarılı basketbolcu, bugün Acıbadem Sporst'ta sağlık kontrolünden geçti. Yeni transferimiz Leon Radosevic, akşam saatlerinde siyah-beyazlılarımızın Antalya kampına katılacak. 
 
Leon Radosevic kimdir?
26 Şubat 1990 Hırvatistan doğumlu olan Leon Radosevic, 208 cm boyunda olup power-forvet olarak görev almaktadır. Kariyerine Cibona Zagreb takımında başlayan Hırvat basketbolcu, burada gösterdiği etkili performansın ardından 2010-2011 sezonunda İtalya'nın Emporio Armani Milano takımına transfer oldu. Burada ligde 39, Euroleague'de ise 14 maçta süre alan Leon Radosevic, 2012-13 sezonunda Lietuvos Rytas ile anlaşma sağladı. Litvanya'da hem ligde hem de Euroleague'de başarılı performans sergileyen Leon, 2013 yılının Ocak ayında tekrar İtalya'nın yolunu tutarak Emporio Armani Milano takımıyla anlaştı. Sezonu İtalya'da tamamlayan Hırvat basketbolcu, 2013-14 sezonu için Alba Berlin takımıyla sözleşme imzaladı. Almanya'da 2 sezon geçiren ve geride kalan sezonda ligde 9.8 sayı ve 4 ribaunt, Eurocup'ta ise 9 sayı ve 3.6 ribaunt ortalamasıyla süre olan Leon Radosevic, 2015-16 sezonu başında Beşiktaşımız ile sözleşme imzalamıştır. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...