Bursaspor, Fenerbahçe'ye odaklandı

/ Kaynak: DHA
Bursaspor, Fenerbahçe'ye odaklandı

SPOR Haberleri  / DHA

Bursaspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına devam etti...

Spor Toto Süper Ligin 5'inci Haftasında İstanbul'da lider Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Bursaspor'da çalışmalara bugün sabah kondisyon merkezinde, akşam üzeri ise sahada yapılan çalışma ile devam etti. 
Çalışma öncesi yeşil beyazlı futbolcularla saha içerisinde kısa bir görüşme yapan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynayacakları karşılaşmanın önemini futbolcularına bir kez daha anlattı. 
Bursaspor'un tam kadro yaptığı çalışmanın ilk bölümünde yeşil beyazlı futbolcular ısınmanın ardından 5'e 2 oynadı. Daha sonra teknik direktör Ertuğrul Sağlam futbolcularını iki ayrı gruba ayırarak press çalışması yaptırdı. 
Yaklaşık 1,5 saat devam eden antrenmanın son bölümünde ise Bursaspor, çift kale yaparak hazırlıklarını tamamladı. Yeşil beyazlılar, Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarını yarın akşamüzeri yapacağı çalışma ile sürdürecek.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...