Pereira yaptığı açıklamalarla şaşırttı

Pereira yaptığı açıklamalarla şaşırttı

SPOR Haberleri

“Yediğimiz ilk gole kadar çok iyiydik. Belki de bugüne kadar oynadığımız en iyi ilk yarıydı. 6 gol atabilirdik”

F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira dün farklı bir sistemle takımını sahaya sürdü. Geldiği günden beri, “Çift forvetten vazgeçmem” diyen Portekizli çalıştırıcı, “Sow gitti, iki forvetim kaldı. Artık tek forvete mecburum” diyerek takımını 4-3-3 dizilişiyle sahaya sürdü. Sarı Kanarya'nın orta sahası çöktü. Fizik-kondisyonu yüksek Molde temsilcimizi neredeyse sahadan sildi. Bu da yetmezmiş gibi ikinci yarıda Mehmet Topal gibi ayakta duran oyuncularından birini kenara alan Pereira rakibinin ekmeğine adeta yağ sürdü. Portekizli çalıştırıcı maç sonrası açıklamalarıyla da şaşkınlığa sebep olurken, “2. gole kadar Molde'den daha iyi görüntü sergiledik. Belki de bugüne kadar oynadığımız en iyi ilk yarıydı. 4-5-6 gol atacak kadar pozisyon bulduk, bunları atsak kontrolü ele geçirirdik” sözlerini kullandı. 
Büyük hocalar da yenilir
“2. golü ararken kendi kalemizde golü gördük ve çöktük. Sabrımızı da kaybettik, kafamızla oynamaktan çok kalbimizle oynadık ve sıkıntı yaşadık” mazeretini dillendiren Portekizli teknik adam, “Maçtan bu kötü sonuçla ayrıldığımız için üzgünüz. Daha önümüzde birçok maç var, sadece ilkini geride bıraktık. Avrupa'da sözü geçecek bir takım olmak için fırsatımız var. Büyük hocalar da maç kaybedebilir. Mourinho, Guardiola da kaybediyor” şeklinde konuştu. Fabiano'ya tribünden gelen tepkilerin sorulduğu teknik adam, “Bu sonucun baş sorumlusu benim. Sadece Fabiano'ya bağlı değil bu skor. Takım halinde kaybettik. Fabiano iyi bir maç çıkarttı “ cevabını verdi. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...