Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tolunay Kafkas: 'Puanla dönmek istiyoruz'

/ Kaynak: İHA
Tolunay Kafkas: 'Puanla dönmek istiyoruz'

SPOR Haberleri  / İHA

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor deplasmanına çıkacak olan Kayserispor, hazırlıklarına devam ederken, Kafkas, puanla dönmek istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacak olan Kayserispor, maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp tesislerinde teknik direktör Tolunay Kafkas yönetimindeki futbolcular yaptıkları antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.  
Antrenman öncesi konuşan Kayserisporlu oyuncu Berkan Emir, Gaziantep'ten 3 puanla dönmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, “Her maç olduğu gibi Antep maçı da zor. Son maçta mağlup olduk ama düzgün bir oyun sergiledik. Antep'te de galibiyet için her şeyi yapacağız” dedi. Emir, "Takımda birlik ve beraberlik çok iyi. Takıma en son katılmama rağmen arkadaşlara uyum sağladım. Bu sahaya da yansıyor” şeklinde konuştu.  
Sarı-kırmızılı futbolcu Zeki Yavru ise Gaziantep'i yenmek istediklerini vurgulayarak, "Biz iyi bir takımız. İlk mağlubiyetimizi aldık ama hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Hepimiz gördük verilmeyen penaltılar, kırmızı kartlar. Hakemler hakkında pek fazla konuşmamıza gerek yok. Sahada elimizden geleni veriyoruz. Mağlubiyet aldık ama ilerisi için umut veren bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. İnşallah bu hafta Antep'i yenerek tekrar lige galibiyetle döneriz” ifadelerini kullandı.
 
“PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ” 
Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas son oynadıkları Trabzonspor maçında hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. 
Gaziantep deplasmanından puanla dönmek istediklerini belirten Kafkas, "Trabzonspor karşısında hak etmediğimiz bir sonuçla karşı karşıya kaldık. Futbolun içinde bunlar var. İyi yoldayız, takım ilk dört haftada en iyi performansını sergiledi. Daha da geliştirerek devam ettirmek istiyoruz. Daha çok çalışmak lazım. Ufak tefek eksikliklerimiz var. Özellikle hücum etme konusunda. Onların üzerinde duracağız. Daha iyi bir Kayserispor izletmeye devam edeceğiz. Zor bir deplasman, ligde artık kolay maç yok. Her maçı ayrı değerlendirmek lazım. Gaziantepspor genç ve dinamik bir takım bizim gibi. Hava şartları oldukça sıcak olacak. Biz puanla dönmek istiyoruz. 1 olur 3 olur elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.
 
"YAKUBU'NUN MAÇ VE ANTRENMAN EKSİKLİĞİ VAR" 
Yakubu'nun takımın önemli bir parçası olduğunu belirten Kafkas, “Yakubu'nun maç ve antrenman eksikliği var. Biraz da yaşı var. O yüzden forumda olması biraz süreç alacak gibi gözüküyor. Yavaş yavaş kullanmaya başladık. Yakubu da diğer oyuncular gibi bu takımın önemli bir parçası” diye konuştu.
 
"GELECEK SENE BİZE YAKIŞIR BİR TAKIM KURACAĞIZ"  
Zor bir dönemden geçtiklerini ve gelecek sene kendilerine yakışır takımı kuracaklarını söyleyen Kafkas, "Biliyorsunuz biz çok zorlu bir süreçten geçtik. Eldeki şartlarla bir takım oluşturmaya çalıştık. Bu takım ifade ettiğim gibi genç bir takım. Gelecek sene bize yakışır takımı kuracağız inşallah” ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...