Giresunspor, taraftarına 3 puan hediye etmek istiyor

Giresunspor, taraftarına 3 puan hediye etmek istiyor

SPOR Haberleri

İbrahim Özkul, Şanlıurfaspor maçını kazanarak, Kurban Bayramı öncesinde taraftarlara 3 puan hediye etmek istediklerini söyledi.

Özkul, yaptığı açıklamada, yarın deplasmanda  oynayacakları Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti.  
Ligde son iki haftada aldıkları galibiyetleri Şanlıurfaspor maçında da  devam ettirmek istediklerini ifade eden Özkul, "Şanlıurfaspor çok iyi takım,  zayıf bir takımla oynamayacağız. Göztepe kadar güçlüler, kadroları da iyi. Teknik  direktör de değiştirdiler, bu onlar için bir avantaj olabilir ancak biz çıkıp  futbolumuzu oynayacağız" dedi.  
Giresunspor'un kendi futbolunu ortaya koyduğunda kazanamayacağı maç  olmadığını vurgulayan Özkul, "Bizim için her maç aynı. Göztepe'de nasıl  oynadıysak bu hafta rakibimiz karşısında da öyle oynayacağız. Şanlıurfaspor  maçını kazanarak, Kurban Bayramı öncesinde taraftarlarımıza 3 puan hediye etmek  istiyoruz" diye konuştu. 
Takımda Berk İsmail Özkan dışında sakat futbolcu olmadığını belirten  Özkul, sarı kart cezalısı Rıdvan Sağlam'ın ise karşılaşmada forma giyemeyeceğini  kaydetti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...