İtalya'yı çıldırtan gol! 90+3'te...

İtalya'yı çıldırtan gol! 90+3'te...

SPOR Haberleri

Lazio, Dnipro karşısında üç puanı 90+3'te kaçırdı. Artı üçten de sonra gelen gol Çizme'de 'illegal' ilan edildi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Ukrayna'da seyircisiz oynanan Dnipro Dnipropetrovsk ile Lazio takımları arasında oynanan karşılaşmanın skoru şaibe altına girdi. 1-1 biten mücadelenin uzatma dakikalarında beraberlik golünü Dnipro buldu bulmasına ama bu gol büyük tartışma yarattı.
 
34. dakikada Milinkovic ile öne geçen konuk ekibe Lazio uzatma dakikalarında cevap verdi. Ancak gol uzatma dakikalarının bitmesinden bile sonra geldi. Üç dakikalık uzatma süresi dolmasına karşın maçı bitirmeyen ve son pozisyonun tamamlanmasına izin veren maçın hakemi Arnold Hunter ev sahibine bir gol hediye etmiş oldu.
 
İrlandalı hakemin karşılaşmayı zamanında bitirmediği ve golün uzatma dakikalarının da bitmesinin 12 saniye sonrasında geldiğine dikkat çeken İtalyanlar, görüntülerini verdikleri pozisyonda sürenin çoktan dolduğunu belirterek, yenilen golü 'illegal' olarak nitelendirdiler.Kaynak:Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...