Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

UEFA'dan Trabzon'a F.Bahçe cevabı

UEFA'dan Trabzon'a F.Bahçe cevabı

SPOR Haberleri

UEFA Temyiz Kurulu, Trabzonspor'un 2010-11 sezonu şampiyonluğu için yaptığı başvuruyu reddetti.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fenerbahçe'yi cezalandırmaması ve 2010/11 sezonu şampiyonluğunun kendilerine verilmemesinden dolayı UEFA kapısını çalan Trabzonspor'a, UEFA Temyiz Kurulu'ndan ret cevabı geldi.

"UEFA'nın ve TFF'nin konu ile ilgili verdiği kararlar kesindir" diyen UEFA Temyiz Kurulu, bordo-mavili kulübün 2 ayrı konuda yaptığı başvuruyu reddederken, tüm masrafların da, ödemesini Trabzonspor'a yıktı.

Trabzonspor Kulübü, UEFA Temyiz Kurulu'ndan Fenerbahçe'ye ve yöneticilerine ceza verilmesini, 2010-11 sezonunun şampiyonunun Trabzonspor olarak ilan edilmesini ve o yılla ilgili tüm ödül paralarının tazminin talep etmişti.

Ancak UEFA Temyiz Kurulu, hem UEFA'nın, hem de Türkiye Futbol Federasyonu'nun verdiği kararlarının değişmesinin söz konusu olmadığını belirtti.

Kısa karar, hem taraflara, hem de futbol federasyonuna iletilirken, bordo-mavili kulübün bu karara karşılık CAS'a gitme hakkı bulunuyor.

Kaynak : sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...