Fenerbahçe'ye o isimden kötü haber! Derbide yok

Fenerbahçe'ye o isimden kötü haber! Derbide yok

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül, Abdoulaye Ba ve Diego Ribas'tan sonra Josef de Souza'nın da kasığında yırtık çıktı.

Sarı-lacivertliler, Kasımpaşa maçında sakatlanan Brezilyalı futbolcunun adalesinde ağrı olduğunu açıklamıştı ancak gerçeğin farklı olduğu belirlendi. Kasığındaki 2. derece yırtık nedeniyle Molde'ye karşı forma giyemeyen Josef de Souza, Bursaspor ve Beşiktaş maçlarında da takımdaki yerini alamayacak.


UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nun açılış maçında Norveç Ligi'nin 7.'si Molde'ye 3-1 mağlup olan Fenerbahçe'ye bir darbe de Josef de Souza'dan geldi.


Kasımpaşa ile geçen hafta oynanan lig karşılaşmasında galibiyet golünü atan ancak sağ kasığından ciddi biçimde sakatlanan Brezilyalı oyuncunun adalesinde ağrısı olduğu açıklanmıştı. Tedavi altına alındığı için Molde maçında forma giyemeyen Souza'nın kasığında ikinci derece yırtık olduğu ortaya çıktı. Sarı-lacivertliler daha önce yapılan açıklamada başarılı futbolcunun ağrıları olduğunu duyurmuştu fakat acı gerçeğin gizlendiği ifade edildi.


Tedavisine devam edilen Josef de Souza'nın adalesindeki ikinci derece yırtık nedeniyle Bursaspor'la yarın oynanacak zorlu maçın yanı sıra Beşiktaş'la gelecek hafta yapılacak derbide forma giyemeyeceği öğrenildi.


SADECE GÖNÜL DÖNDÜ


Sarı-lacivertli takımın en önemli isimlerinden olan Souza'nın sakatlığı Teknik Direktör Vitor Pereira'yı sıkıntıya soktu. Portekizli hocanın, Souza'nın yokluğunda orta sahada yaşanan problemi Mehmet Topal'la çözmeyi düşündüğü aktarıldı.


Souza, Fenerbahçe'de son dönemde kasığından sakatlanan 4. futbolcu oldu. Sarı-lacivertli takımda daha önce Gökhan Gönül, Abdoulaye Ba ve Diego Ribas kasığından sakatlanmıştı. İstanbul'daki Shakhtar Donetsk maçı öncesi sakatlanan Gökhan Gönül geçen hafta takımla çalışmalara başlamıştı. Ba ve Diego'nun tedavilerine ise devam ediliyor.


8 MAÇA ÇIKTI


Fenerbahçe'nin en istikrarlı isimlerinden biri olarak dikkat çeken Josef de Souza, 8 resmi maça çıktı. Brezilyalı futbolcu Süper Lig'de de 4 karşılaşmada boy gösterip, 1 gol attı. Fenerbahçe forması altındaki ilk golünü Kasımpaşa'ya atan Souza orta sahada birçok kez kıran kırana ikili mücadeleye girişmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...